Μπορεί το βλέμμα όλων των Ελλήνων να ήταν στραμμένο στην προσπάθεια της Εθνικής μας απέναντι στην Νέα Ζηλανδία, ωστόσο ελληνικό ενδιαφέρον υπήρχε και σε άλλες αναμετρήσεις, διότι αγωνιζόντουσαν αρκετοί παίκτες που την νέα σεζόν θα παίξουν σε ομάδες της χώρας μας. Έτσι το basketblog.gr θα σας καταγράψει τα πεπραγμένα τους αλλά και το πόσο επιδραστικοί ήταν για την ομάδα του.

Στην επικράτηση της Ισπανίας επί του Ιράν το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού Juancho Hernangomez βρέθηκε σε εκπληκτική κατάσταση, καθότι αρίθμησε 21 πόντους (9/13 σουτ), πέντε ριμπάουντ, τρεις ασίστ, ένα κλέψιμο, ένα λάθος, δύο μπλοκ και 26 στην αξιολόγηση στα 20:04 που έμεινε στο παρκέ (+6 στο +/-).

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Nikola Milutinov έκανε ό,τι ήθελε στην άνετη νίκη της Σερβίας επί του Σουδάν, έχοντας απολογισμό 17 πόντων, 10 ριμπάουντ, τριών ασίστ και ενός μπλοκ στα 24:55 που έμεινε στο παρκέ. Με αυτόν τον τρόπο συγκέντρωσε 28 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, ενώ είχε +32 στο +/-.

Τέλος η σημερινή ημέρα ήταν πολύ σημαντική για τους Ηλία Ζούρο και Γιώργο Λημνιάτη, αφού η Γεωργία ξεπέρασε το εμπόδιο της Βενεζουέλας και με αυτόν τον τρόπο προκρίθηκε στους “16” της διοργάνωσης στην παρθενική της συμμετοχή σε Mundobasket.