Μπορεί την σημερινή ημέρα να μην αγωνίστηκε η Εθνική Ελλάδος, ωστόσο υπήρχε ελληνικό ενδιαφέρον σε άλλους αγώνες, καθότι αγωνιζόντουσαν αρκετοί παίκτες που σχετίζονται με την χώρα μας. Έτσι το basketblog.gr θα σας παρουσιάσει αναλυτικά τα πεπραγμένα τους αλλά και το πόσο επιδραστικοί σε αυτά τα ματς.

Στην άνετη επικράτηση της Λιθουανίας επί του Μαυροβουνίου ο άσος της ΑΕΚ Mindaugas Kuzminskas πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση, καταγράφοντας 15 πόντους, τρία ριμπάουντ, δύο ασίστ, δύο κλεψίματα, δύο μπλοκ και 18 στο PIR (+13 στο +/-) στα 18:26 που αγωνίστηκε.

Στην βαριά ήττα της Λετονίας από την Καναδά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Προμηθέα Πατρών Arturs Kurucs αρίθμησε έξι πόντους, δύο ριμπάουντ, δύο λάθη, ένα κλέψιμο και 5 μονάδες στο PIR (-5 στο +/-) στα 09:32 που έμεινε στο παρκέ.

Τέλος ο καινούργιος παίκτης του Άρη Silvio De Sousa ήταν τρομερός στην ήττα της Αγκόλας από την Δομινικανή Δημοκρατία, καθότι σημείωσε 19 πόντους, εννιά ριμπάουντ, δύο ασίστ, ένα λάθος, δύο κλεψίματα και 25 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης (-8 στο +/-) στα 21:45 που έπαιξε.