Μπορεί η Εθνική μας ομάδα να αντιμετώπιζε τις ΗΠΑ, ωστόσο το ελληνικό ενδιαφέρον στην σημερινή ημέρα δεν περιορίστηκε μόνο στην αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, καθότι σε άλλα παιχνίδια υπήρχαν παρουσίες που συνδέονται με την χώρα μας. Έτσι το basketblog.gr θα σας παρουσιάσει αναλυτικά τα πεπραγμένα των “Ελλήνων” στα ματς που έδωσαν.

Στην αναμέτρηση της Γεωργίας με την Σλοβενία στον πάγκο της πρώτης κάθονται οι Ηλίας Ζούρος και Γιώργος Λημνιάτης, με τους Έλληνες προπονητές να βλέπουν την ομάδα τους να ηττάται εύκολα από την παρέα του Luka Doncic. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Γεωργιανοί έχουν την ευκαιρία να δώσουν το παρών στην φάση των “16”, αρκεί να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Βενεζουέλας.

Από εκεί κι έπειτα ελληνικό χρώμα υπήρχε και στην νίκη της Ισπανίας με την Βραζιλία, καθότι στην αποστολή της “Φούρια Ρόχα” βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού Juancho Hernangomez. O 28χρονος PF των Ιβήρων μέτρησε οκτώ πόντους (3/12 σουτ), τρία ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα λάθος, δύο κλεψίματα και μηδέν στο PIR. σε 20:29 (-8 στο +/-).