Ο Ναύαρχος Βότσης θα συνδυάσει τη συμπλήρωση 90 ετών από την ίδρυση του (1933) με την παρθενική συμμετοχή του στη Β’ Εθνική. Παράλληλα, θα γιορτάσει τα 90ά του γενέθλια και με μία νέα φιλοσοφία, άκρως νεανικό ρόστερ και -καλώς εχόντων των πραγμάτων- όμορφο και “διαφορετικό” μπάσκετ

«Ο σκοπός μας είναι η ανάπτυξη και η εξέλιξη όλων των νεαρών παιδιών, αυτών των 13 παιδιών που έχουμε. Προσπαθούμε να παίξουμε ένα πρωτότυπο, διαφορετικό και όμορφο μπάσκετ. Θέλουμε να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ της κατηγορίας, σε συνδυασμό και με την εξέλιξη όλων των παιδιών. Αυτό είναι το πιστεύω μας και το όνειρό μας», τόνισε στο web radio της ΕΟΚ ο Γιώργος Καραμουσαλίδης.

Ο έμπειρος προπονητής έχει δημιουργήσει σχεδόν από το μηδέν την ομάδα που θα κατεβάσει ο Ναύαρχος Βότσης στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής. Μία ομάδα με μέσο όρο ηλικίας τα 19,6 χρόνια και μεγαλύτερους όλων τους Σπύρο Παππά και Πρόδρομο Αγριόπουλο, αμφότερους 23 ετών.

Τι μπορεί λοιπόν να περιμένει μία τόσο νεανική ομάδα σε έναν τόσο δυνατό όμιλο; «Η δυσκολία του εγχειρήματος πρέπει ν’ αποτελεί κίνητρο για εμάς. Οι καλές ομάδες θα είναι σίγουρα ένα σημαντικό κίνητρο. Θέλουμε οι φίλοι του μπάσκετ της πόλης μας να έρθουν να δουν αυτό το κάτι διαφορετικό, το πιστεύω μας. Πιστεύω ότι πραγματικά αν έρθει κάποιος στο γήπεδο να μάς δει για 10 λεπτά, θα θελήσει σίγουρα να δει και όλο το υπόλοιπο παιχνίδι. Αν δει όλο το παιχνίδι, θα θελήσει να ξαναδεί παιχνίδι μας», τονίζει ο Καραμουσαλίδης.

Οι παίκτες του Ναύαρχου Βότση ανά ηλικία:

* Πρόδρομος Αγριόπουλος (23χρ.)
* Σπύρος Παππάς (23χρ.)
* Κώστας Νταής (21χρ.)
* Χάρης Γιανναράς (19χρ.)
* Ηλίας Μεσκούρης (19χρ.)
* Μάριος Γκύζης (19χρ.)
* Βασίλης Μαυρίδης (19χρ.)
* Μάριος Μαυροχωρίδης (19χρ.)
* Γ. Παπαδόπουλος (19χρ.)
* Χρήστος Κυρατζής (18χρ.)
* Γιώργος Βλασσόπουλος (18χρ.)
* Βλαδίμηρος Καραγιώργος (18χρ.)
* Δημήτρης Κωφοτόλης (18χρ.)