Miami Heat-Milwaukee Bucks 121-99

Ήττα με κάτω τα χέρια γνώρισαν οι Bucks στο Game 3 της σειράς με τους Heat εκτός έδρας. Τα Ελάφια που δεν είχαν και πάλι στην διαθεσή τους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, κυνηγούσαν από τη δεύτερη περίοδο και μετά με αποτέλεσμα να μην γευτούν την χαρά της νίκης. Λαβωμένοι αποχώρησαν οι Heat παρά τη νίκη καθώς έχασαν με τραυματισμό Buttler και Oladipo. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Butler με 30 πόντους ενώ από πλευράς ηττημένων ξεχώρισε ο Middleton με 23.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Brooklyn Nets-Philadelphia 76ers 88-96

Η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά είναι οι 76ers. Η ομάδα της Philadlephia με όπλο την αμυνά της επικράτησε και στο τέταρτο παιχνίδι των Nets σκουπίζοντας τη σειρά. Ωστόσο, βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα καθώς δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού ο Embiid. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Harris με 25 πόντους ενώ στην αντίπερα όχθη ξεχώρισε ο Dinwiddie με 20 πόντους.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Los Angeles Lakers-Memphis Grizzles 111-101

Προβάδισμα στη σειρά πήρε λίγες ώρες πριν οι Lakers απέναντι στους Grizzles. Οι γηπεδούχοι έδειξαν από πολύ νωρίς τα δόντια τους καθώς προηγήθηκαν με 35-9. Οι φιλοξενούμενοι εν συνεχεία μείωσαν αλλά δεν μπόρεσαν στην ολική ανατροπή. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Davis με 31 πόντους ενώ από πλευράς ηττημένων ξεχώρισε ο Morant με 45.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

LA Clippers-Phoenix Suns 100-112

Σημαντικό προβάδισμα για τη προκρισή τους στα ημιτελικά έχουν πλέον οι Suns μετά και τη τρίτη κατά σειρά νίκη τους απέναντι στους Clippers. Οι φιλοξενούμενοι παίρνοντας τα ηνία από το δεύτερο μέρος, επέβαλλαν το ρυθμό τους και πήραν τη νίκη. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Durant με 31 πόντους ενώ από πλευράς LA ξεχώρισε ο Westbrook με 37.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Αναλυτικά τα αποτέλεσματα της ημέρας

Οι αποψινές αναμετρήσεις

New York Knicks-Celeveland Cavaliers 20:00 (2-1)

Golden State Warriors-Sacramento Kings 22:30 (1-2)

Atlanta Hawks-Boston Celtics 02:30 (1-2)

Minnesota Timberwolves-Denver Nuggets 04:30 (0-3)