Μετά την επίτευξη της παραμονής στην Β’ Εθνική, ο ΝΕΟΛ έχει βάλει μπροστά τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν, ξεκινώντας από την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή του Παναγιώτη Καυκή. Ο 43χρονος τεχνικός ανέλαβε τα ηνία των Επτανήσιων τον περασμένο Νοέμβριο και με την παρουσία του στον πάγκο, κατάφεραν να κάνουν ένα ντεμαράζ νικών και τελικά να σώσουν την κατηγορία απέναντι στον Ηλυσιακό (ο ΝΕΟΛ επικράτησε με 3-2 στα πλέι άουτ). Από την στιγμή που ο ΝΕΟΛ θα συνεχίσει με τον Καυκή στον πάγκο, το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσει να δίνει μορφή στο ρόστερ του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΝΕΟΛ:

Καυκής και ΝΕΟΛ ξανά μαζί
Η Διοίκηση του ΝΕΟΛ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον κόουτς Παναγιώτη Καυκή, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Ο Παναγιώτης ήρθε στο Ληξούρι τον περασμένο Νοέμβριο και ήταν ο βασικός αναμορφωτής της ομάδας, εξασφαλίζοντας την παραμονή της στη Β’ Εθνική.
Ο κόουτς ήταν και παραμένει πολύ αγαπητός στην τοπική μας κοινωνία. Ενιωσε, αισθάνθηκε και ανταπεδωσε την αγάπη στον κόσμο, το ίδιο και στην ομάδα.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, είναι ο προπονητής που καταφέρνει και παίρνει το 100% των παικτών, βελτιώνει και εξελίσσει το δυναμικό της ομάδας.
Τη νεα χρονιά επιθυμία μας ειναι να ενισχύσουμε και να πλαισιώσουμε την ομάδα με περισσότερους νέους παίχτες, δίνοντας τους τη δυνατότητα να εξελιχθούν και να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο.
Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να ανέβουμε ενα σκαλοπάτι σαν ομάδα, πάντα με την προπονητική καθοδήγηση του κόουτς Παναγιώτη Καυκή.
Παναγιώτη, σου ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές νίκες!