Από βοηθός στην περσινή ομάδα πρωταθλητισμού του Βίκου στον κόσμο της Γ’ Εθνικής πρώτος προπονητής στη νεοφώτιστη στον 4ο όμιλο της λίγκας ΚΑΕ Παραμυθιά ο Μιχάλης Μπάθας, ο οποίος αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της παραμονής της νέας του ομάδας στο πρωτάθλημα.

Ο ικανός νεαρός τεχνικός ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τη γενική αρχή της Παραμυθιάς το μεσημέρι του Σαββάτου (6/8) και αναμένεται να πιάσει άμεσα δουλειά στα της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παραμυθιάς ανακοινώνει και καλωσορίζει την έλευση του προπονητή καλαθοσφαίρισης Μπάθα Μιχαήλ ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία της αντρικής μας ομάδας και θα πορευτεί μαζί μας στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η εμπειρία και δυναμική του παρουσία σε αντίστοιχες κατηγορίες είναι για την ομάδα οδηγός για μια καλή πορεία στο δύσκολο μονοπάτι της Γ κατηγορίας, που με πολύ κόπο η ομάδα της ΚΑΕ κατάφερε να ανέλθει.

Ο Μιχάλης Μπάθας έχει διατελέσει Assistant coach, της ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννινα με την οποία κέρδισε την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία, του IBC Ιωαννίνων και την άνοδο επίσης στην Β’ Εθνική κατηγορία και Assistant coach του ΑΓΣΙ Ιωαννίνων με σπουδαία πορεία στην Β’ Εθνική κατηγορία. Έχει προσφέρει σπουδαίο έργο στις ακαδημίες της ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννενα με την ομάδα των Under 20 και στις ακαδημίες παιδικού του IBC Ιωαννίνων με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Ευχόμαστε στον coach Μιχάλη Μπάθα καλή επιτυχία στις δυνατές προκλήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου».