Η Νήαρ Ηστ κατάφερε να βρεθεί από την Α’ ΕΣΚΑ στην Β’ Εθνική μέσα σε δύο χρόνια, με τον προπονητή της Πέτρο Καραμπά να πιστώνεται μεγάλο μερίδιο αυτής της επιτυχίας. Έτσι ο ιστορικός αθηναϊκός σύλλογος ξεκινά τον σχεδιασμό του ενόψει της Β’ Εθνικής, ανανεώνοντας την συνεργασία του με τον ικανό τεχνικό για ακόμη μία σεζόν. Παράλληλα με αυτήν την κίνηση οι “ερυθρόλευκοι” δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στον Καραμπά και παράλληλα τον επιβραβεύουν για την μέχρι τώρα πορεία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της Νήαρ Ηστ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή των μεγάλων επιτυχιών των δύο τελευταίων χρόνων, με τον προπονητή που ηγήθηκε της επιστροφής της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες, τον Πέτρο Καραμπά. Με τον coach Petros Karabas στον πάγκο, η ομάδα της Νήαρ Ηστ επέτυχε δύο συνεχόμενες ανόδους, από την Α’ ΕΣΚΑ στη Β’ Εθνική.
Η Διοίκηση της ομάδας εκφράζει την πλήρη βεβαιότητα ότι η εκπληκτική πορεία θα συνεχιστεί διότι η επάνοδος της Νήαρ Ηστ στις παρυφές του επαγγελματικού μπάσκετ έχει στο τιμόνι τον Πέτρο Καραμπά.
Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο έργο του!