Παρά το νωχελικό ξεκινημά τους οι Milwakee Bucks επικράτησαν των Denver Nuggets που παρατάχθηκαν δίχως τον Jokic αλλά και σημαντικές απουσίες με 107-99. Έτσι, η παρέα του Γιάννη κατάφερε να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και έχει την ευκαιρία να κοιτάξει ακόμα ψηλότερα. Πάμε όμως να δούμε τι συνέβη στην αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν νευρικά την αναμέτρηση με τους Nuggets να έχουν μικρά προβαδίσματα καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε και αυτός νωχελικά την αναμέτρηση κάνοντας τρία λάθη. Στο δεύτερο δωδεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 50-45 έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Hyland. Στο τέλος όμως της τρίτης περιόδου οι Bucks με πρωταγωνιστές τους Γιάννη και Middleton κατάφεραν να ξεφύγουν με 81-70 και έτσι στη τελευταία περίοδο κατάφεραν να διατηρήσουν αυτό το προβάδισμα.

Ο Greek Freak δεν έκανε ομολογουμένως καλό παιχνίδι αλλά ήταν εκεί όταν η ομάδα του τον χρειάστηκε. Συγκεκριμένα, τελείωσε το ματς με 33 πόντους, 9/15 δίποντα, 15/22 βολές, 14 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα, 9 λάθη. Αντίθετα, για τους αξιόλογους Nuggets ξεχώρισε ο Gordon με 26 πόντους.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε τις σημαντικότερες στιγμές του Γιάννη στη χθεσινή αναμέτρηση