Σε πένθος βρίσκεται το ελληνικό μπάσκετ μετά και το άκουσμα της είδησης του θανάτου του 29χρονου Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη.

Ο ΠΣΑΚΚ, ο Φίλιππος Βέροιας και τα Τρίκαλα με ανακοινώσεις εξέφρασαν τα βαθιά τους συλλυπητήρια για τη τραγική αυτή εξέλιξη.

ΠΣΑΚΚ

«Ραγίζει καρδιές η είδηση του θανάτου του Αλεξάνδρου Βαρυτιμιάδη.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών – τριών εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το χαμό του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη.

Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτή τη δυσάρεστη είδηση, είναι βαρύ το πένθος στον ΠΣΑΚΚ.

Ο άτιμος ο καρκίνος πήρε ένα ακόμη παιδί, αυτή τη φορά έναν 29χρονο καλαθοσφαιριστή».

Φίλιππος Βέροιας

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον χαμό του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη, σε ηλικία μόλις 29 ετών, ο οποίος είχε αγωνιστεί με την φανέλα του Φιλίππου Βέροιας κατά τη σεζόν 2013-14.
Δυσκολευόμαστε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας… Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Συλλυπητήρια στους οικείους του».

Τρίκαλα

«Δεν υπάρχουν λόγια για να αποτυπώσουμε την θλίψη μας για τον θάνατο ενός αθλητή ιδιαίτερα αγαπητού, ενός αθλητή που υπηρέτησε για τρία χρόνια το τρικαλινό μπάσκετ φορώντας την φανέλα των Τρικάλων BC στην Basket League.

Ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης δεν είναι πια κοντά μας. Έφυγε από την ζωή στα 29 του χρόνια και η οικογένεια των Trikala Basket εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του.

Καλό σου ταξίδι Αλέξανδρε…»