Οι μέρες του Final Four της EuroLeague πλησιάζουν, με τη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ να είναι έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της σε μερικές μέρες από σήμερα (16/5) και συγκεκριμένα την Παρασκευή 19/5.

Επομένως, σιγά σιγά πρέπει να δρομολογηθούν οι καταστάσεις και οι συνθήκες σχετικά με τον ακριβή αριθμό των εισιτηρίων που θα δοθούν στις τέσσερις ομάδες του θεσμού (Ολυμπιακός, Barcelona, Real Madrid, Monaco), με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως ο Ολυμπιακός θα έχει για άλλη μια χρονιά την πιο ηχηρή παρουσία σε τελική τετράδα με 4.000 κόσμο να κάνει το μεγάλο ταξίδι από την Ελλάδα προς το Kaunas.

Μάλιστα, δεδομένου και του ότι εκείνη την περίοδο (19-21/5) θα λάβουν χώρα στην Ελλάδα και οι εκλογές της χώρας με πολλούς οπαδούς των ερυθρόλευκων να μη μπορούν φυσικά να βρεθούν ταυτόχρονα τόσο στη βάση τους όσο και στη Λιθουανία, πάρθηκε η απόφαση για όσους δηλώσουν κάτι αντίστοιχο να μπορέσουν να ψηφίσουν στη Λιθουανία! Για την ακρίβεια, κάλπες θα στηθούν τόσο στο Kaunas όσο και στο γειτονικό Vilnius για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, προκειμένου αυτοί να συνδυάσουν το Final Four με την εκλογική μάχη.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως οι Real Madrid και Monaco δεν κατάφεραν να πουλήσουν 1.000 συνολικά εισιτήρια που τους δόθηκαν από τη γενική αρχή της EuroLeague με αποτέλεσμα να τα επιστρέψουν πίσω στους διοργανωτές. Αυτά τα εισιτήρια εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δοθούν στους Πειραιώτες, που αναμένεται να μετατρέψουν σε… ΣΕΦ την Zalgirio Arena σε μερικές ημέρες από σήμερα δίνοντας στους παίκτες και τους πρωταγωνιστές της ομάδας τους την απαραίτητη ώθηση από τις εξέδρες του γηπέδου.