Μετά τη σειρά ανανεώσεων για τον Παναθηναικό ανακοινώθηκε και μια σπουδαία μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, οι Πράσινοι εντάσσουν στο δυναμικό τους την Courtney Range η οποία αυτή τη περίοδο βρίσκεται στις τελικές 15 αθλήτριες των Las Vegas Aces που πήραν το πρωτάθλημα το 2022 στο WNBA.

Η 28χρονη center διαθέτει μεγάλη ευρωπαική εμπειρία καθώς αγωνίζεται για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια σε ομάδες του Eurocup. Αυτή τη σεζόν  αγωνίστηκε για την Ελβετική Fribourg και στο EuroCup είχε μέσο όρο 18.4 πόντους, 8.9 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ. Η Range κατέκτησε πέρυσι στην Ελβετία το Super Cup και το Πρωτάθλημα με την Fribourg και μάλιστα ήταν η MVP των τελικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Courtney Range για την αγωνιστική σεζόν 2023-24 για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ».

Η Αμερικανίδα παίκτρια στις πρώτες της δηλώσεις δήλωσε ενθουσιασμένη και ανυπόμονη να ζήσει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της ομάδας:

«Είμαι χαρούμενη που έρχομαι στον Παναθηναϊκό. Έχω ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα και τον κόσμο της. Ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο με την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας».