Άλλη μία πειστική εμφάνιση πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης (28/9) ο Πανιώνιος, απέναντι σε μία ομάδα της Α2 αυτή τη φορά. Ο “ιστορικός” επικράτησε του Αμύντα με 88-80, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο κλειστό “Ανδρέας Βαρίκας”, δείχνοντας πανέτοιμος τόσο για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, όσο και για την επερχόμενη κόντρα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η ομάδα του Περικλή Ταυρόπουλου θα αντιμετωπίσει τον Κόροιβο το προσεχές Σάββατο (1/10, 17:00) στο πλαίσιο της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, φιλοδοξώντας να προχωρήσει ακόμα πιο “βαθιά” στο θεσμό. Ο Αμύντας, από τη μεριά του, δεν έχει κάποια επίσημη αγωνιστική υποχρέωση αυτό το Σαββατοκύριακο (1-2/10), μιας και ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 12 Οκτωβρίου, με το νικητή της αυριανής αναμέτρησης Σοφάδες – Τιτάνες Παλαμά (29/9, 18:00).

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ Ο ΔΟΞΑΣ

Το κακό νέο για τον Δημήτρη Λιόγα είναι ο τραυματισμός του Μάριου Δόξα στο σημερινό φιλικό. Ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ τραυματίστηκε στο χέρι σε ανύποπτη φάση μόλις στην πρώτη φάση της αναμέτρησης και αποχώρησε από το γήπεδο με έντονους πόντους. Η ακριβής κατάστασή του και το χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός γηπέδων, θα γνωστοποιηθούν το πρωί της Τετάρτης (29/9).

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, οι ειλικρινείς ευχές μας στην ομάδα του Αμύντα ενόψει της νέας σεζόν αλλά και για ταχεία ανάρρωση στον αθλητή, Μάριο Δόξα ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης», αναφέρει ο Πανιώνιος στη σχετική ανακοίνωση.

Τα δεκάλεπτα: 26-15, 38-43, 61-55, 88-80