Ο Μίλων θα αποτελέσει ακόμη μία ομάδα που θα περάσει άνευ αγώνος στην Β’ Φάση του Κυπέλλου, παίρνοντας την νίκη -πρόκριση με 20-0 στα χαρτιά. Συγκεκριμένα το σύνολο του Νίκου Καραγιάννη ήταν να αντιμετωπίσει τον Ηλυσιακό, ο οποίος δήλωσε αδυναμία συμμετοχής, καθώς υπάρχουν ελλείψεις στο ρόστερ του, την στιγμή που είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί την φετινή σεζόν ο Αντώνης Φώτσης.

Από εκεί και πέρα η Ερμιονίδα θα προκριθεί κι αυτή χωρίς να κοπιάσει στην Β΄Φάση, καθότι η γηπεδούχος ΑΣΣ Αμαλιάδας δήλωσε αδυναμία συμμετοχής, ενώ στην διοργάνωση των Γυναικών με τον ίδιο τρόπο θα προκριθεί η Ολύμπια Λάρισας απέναντι στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου.

Τέλος η Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως η αναμέτρηση της ΚΑΠ με την Ηλιούπολη θα διεξαχθεί στις 19:30 αντί για τις 17:00 την προσεχή Τετάρτη (21/9), ενώ κι ο αγώνας μεταξύ του Αλμυρού και του Ανατόλια (Τετάρτη 21/9) για τον ίδιο θεσμό θα μετατεθεί από τις 17:00 στις 18:30.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Σας ενημερώνουμε ότι:

*Μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΚΑΠ – ΓΣ Ηλιούπολης για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών της 21/09/2022 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 19.30, στο Κοντόπευκο. .

*Μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΓΣ Αλμυρού – ΣΑΑΚ Ανατόλια για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών της 21/09/2022 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 18.30 στο Κλειστό γυμναστήριο Αλμυρού.

* Μετά την αδυναμία συμμετοχής του Σωματείου ΑΣΣ Αμαλιάδας στον αγώνα ΑΣΣ Αμαλιάδας – ΑΟ Ερμιονίδας της 21/09/2022 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΑΟ Ερμιονίδας με σκορ 20 – 0 και  προκρίνεται άνευ αγώνα στην 2η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

*Μετά την αδυναμία συμμετοχής του Σωματείου Ηλυσιακός ΑΟ στον αγώνα Ηλυσιακός ΑΟ – ΑΟΝΣ Μίλων της 21/09/2022 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΑΟΝΣ Μίλων με σκορ 20 – 0 και  προκρίνεται άνευ αγώνα στην 2η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

* Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΑΜΣ Αναγέννηση Ν. Ρ. στον αγώνα Ολύμπια ΓΣ Λάρισας –  ΑΜΣ Αναγέννηση Ν. Ρ. της 21/09/2022 για την 2η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται με 20 – 0 υπέρ του Σωματείου Ολύμπια ΓΣ Λάρισας, όπου προκρίνεται άνευ αγώνα στην 3η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών..