Σε λίγη ώρα αρχίζει ένα πολύ σημαντικό διοικητικό συμβούλιο στον ΕΣΑΚΕ που δεν αποκλείεται να φέρει σε δύσκολη θέση τον πρόεδρο Βαγγέλη Γαλατσόπουλο

Η φημολογία δίνει και παίρνει, τα σενάρια επίσης κι απομένει να δούμε αν όσα κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα θα αποκτήσουν υπόσταση. Πάντως επειδή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά είναι δεδομένο ότι έχει αναπτυχθεί μία ισχυρή αντιπολιτευτική τάση απέναντι στο νυν πρόεδρο Βαγγέλη Γαλατσόπουλο.

Μία τάση η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει επικεφαλής τον Γιώργο Πανταζόπουλο ο οποίος από παλιά είχε ασκήσει έντονη κριτική για όσα συνέβαιναν. Τόσο με την επιτροπή αδειοδότησης όσο και με άλλα ζητήματα της Λίγκας.

Απομένει να δούμε λοιπόν αν θα υπάρξει πρόταση μομφής σε βάρος του προέδρου και με δεδομένο ότι έχει ήδη εκδηλωθεί διάθεση αντικατάστασης του. Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να υποστηρίξουν τουλάχιστον εννέα μέλη την πρόταση μομφής αν τελικά αυτή κατατεθεί.

Η αλήθεια είναι ότι ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος περίπου ένα μήνα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι η θητεία του δεν έχει να επιδείξει κάποια ιδιαίτερη επιτυχία ενώ ειδικά για φέτος ακόμα δεν έχει εξασφαλιστεί τηλεοπτικό συμβόλαιο ούτε κεντρικός χορηγός.

Σε όλα αυτά προσθέστε ότι οι θριαμβολογίες του για επιπλέον έσοδα από τη φορολογία των τυχερών παιχνιδιών παρέμειναν λόγια και υποσχέσεις σε μία τακτική ακατανόητη για έναν άνθρωπο που έχει θεσμικό ρόλο.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο διοικητικό συμβούλιο λαμβάνει μέρος και ο Ιωνικός, ως παρατηρητής, με εκπρόσωπο ένα στέλεχος της απελθούσας διοίκησης αφού σύντομα η ΚΑΕ αναμένεται να έχει νέα διοίκηση.