Ένα Πρωτάθλημα. Ένα Κύπελλο. Ένα Κόρατς. Ένα Κυπελλούχων. Πολλοί πόντοι, πολλές νίκες, ακόμα περισσότερες συγκινήσεις. Και όμως, το όνομα των Πρέλεβιτς, σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, αναμένεται να συνεχίσει να ζει και να αναπνέει στην Ελλάδα, αφού ο ανιψιός του σπουδαίου Μπράνισλαβ «Μπάνε» Πρέλεβιτς, Ντράσκο, προπονείται αυτές τις ημέρες με τον ΑΟΚ Χανιά, προκειμένου να κριθεί το κατά πόσο είναι έτοιμος να βοηθήσει τους Κρητικούς να πετύχουν τους στόχους τους στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής!

Συγκεκριμένα, ο γεννημένος το 2001 αθλητής περνάει τις τελευταίες ημέρες στο νησί του Αιγαίου, με το συγκρότημα του Χρήστου Παπανικολάου να έχει πάρει, όπως όλα δείχνουν, την απόφαση να τον προσθέσει άμεσα στο ρόστερ του και να κάνει τον νεαρό Σέρβο τον πρώτο κοινοτικό παίκτης της ιστορίας του.
Βέβαια, αξίζει να αναφερθεί και πάλι πως ακόμα τίποτα δε θεωρείται σίγουρο, με την όλη κατάσταση να αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα εντός των επόμενων ωρών.

Ο Πρέλεβιτς έχει αποτελέσει κατά το παρελθόν και μέλος των μικρότερων ηλικιακά Εθνικών Ομάδων 3ον3 της Σερβίας σε διάφορα τουρνουά της FIBA και αναμένεται να έρθει μόνιμα στο ελληνικό μπάσκετ για να συνεχίσει το όνομά της οικογένειάς του, που πρώτος ο «Μπάνε» γέννησε με τα χρώματα -κυρίως- του ΠΑΟΚ αλλά και της ΑΕΚ.