Ο Πρωτέας Βούλας είχε μία πολύ επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, καθώς κατέκτησε την τρίτη θέση του πρώτου ομίλου, στην συνέχεια ξεπέρασε το εμπόδιο του Πανελευσινιακού κάνοντας την απόλυτη ανατροπή από 2-0 σε 2-3, ενώ τελικά ηττήθηκε στα τελικά ανόδου με 2-0 από τον Μίλωνα. Πλέον ο οργανισμός των Νοτίων Προαστίων της Αθήνας ξεκινά τον σχεδιασμό του για την νέα σεζόν και ανανέωσε την συνεργασία του με τον Αλέκο Δάγλα, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της ομάδας μεσούσης της σεζόν και διέγραψε αυτήν την εξαιρετική πορεία που αναφέραμε παραπάνω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

📣“Το Δ.Σ του Πρωτέα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αλέκο Δάγλα, ως προπονητή της Ανδρικής ομάδας. Μετά την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πρωτάθλημα της Β Εθνικής, συνεχίζουμε δυναμικά και τη νέα περίοδο. Ευχόμαστε στο coach υγεία και επιτυχίες!” 🏀
🗣️Αναλυτικά όσα δήλωσε ο coach Αλέκος Δάγλας: «Μία απαιτητική χρονιά έφτασε στο τέλος της με τον Πρωτέα Βούλας να δείχνει τις πραγματικές δυνατότητες του. Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες για την προσπάθεια και την επιμονή που έδειχναν καθημερινά αλλά και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μας περιέβαλε σε κάθε μας βήμα. Συνεχίζουμε μαζί ως μία ομάδα κι έχοντας ως παρακαταθήκη τη φετινή χρονιά θα προσπαθήσουμε του χρόνου να κινηθούμε στα ίδια υψηλά στάνταρ».