Οι Σοφάδες ετοιμάζονται για την πρόκληση της Β’ Εθνικής, στην οποία και θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Οι Θεσσαλοί γνωστοποίησαν ότι στην νεοσύστατη National League θα πορευθούν με προπονητή τον 42χρονο Νίκο Κακλαμάνο, που αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων σκόρερ των Εθνικών Κατηγοριών τα τελευταία χρόνια, ενώ την σεζόν που μας πέρασε έπαιξε κομβικό ρόλο στην πορεία ανόδου του οργανισμού του Νομού Καρδίτσας. Τέλος ο νέος τεχνικός των Σοφάδων έχει κάνει ήδη τα πρώτα του προπονητικά βήματα τόσο σε τμήματα υποδομής όσο και ομάδες της ΕΚΑΣΘ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Νίκο Κακλαμάνο για τη θέση του προπονητή, που θα οδηγήσει το αντρικό τμήμα ,για πρώτη φορά στην ιστορία του στην National league 1 (Β Εθνική).

Έπειτα από την απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία , όπου ο Νίκος ως παίχτης οδήγησε τον Γ.Σ.Σ. στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία , με τους διοικούντες τον Σύλλογο να εμπιστεύονται έναν νέο ανθρωπο, με θέληση για δουλειά , στο δύσκολο φετινό μαραθώνιο.

Ο coach Κακλαμάνος τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί με την προπονητική τόσο σε τμήματα υποδομής , όσο και σε αντρικό τμήμα στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ.

Ήρθε η ώρα , στην οποία ο μετρ των ανόδων και των πρωταθλημάτων, θα προσπαθήσει να μεταδόσει της γνώσεις του σε αθλητές που έχουν το ταλέντο και την όρεξη για διάκριση.

Νίκο το Δ.Σ. του Γυμναστικού σου εύχεται καλή επιτυχία στο νέο σου ξεκίνημα με υγεία κι διακρίσεις».