Σε ακόμη ένα παιχνίδι η Εθνική μας ομάδα θα έχει την αμέριστη στήριξη του κόσμου, καθώς όπως ανακοίνωσε πριν λίγο η Ομοσπονδία το ΟΑΚΑ για ακόμη μία φορά θα είναι ασφυκτικά γεμάτο. Συγκεκριμένα αύριο δεν θα πέφτει καρφίτσα στο Στάδιο Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, καθώς 18.000 φίλαθλοι είναι διατεθειμένοι να σπρώξουν στην νίκη στην Εθνική, με στόχο να κάνει ένα μεγάλο βήμα πρόκρισης στο Μουντομπάσκετ του 2023. Τέλος κι ο Δημήτρης Ιτούδης εκ μέρους όλης της ομάδας ευχαρίστησε το κοινό της χώρας μας για το γεγονός ότι αύριο θα κατακλύσει το γήπεδο.

Αναλυτικά:

“Η αγάπη του κόσμου για την Εθνική Ομάδα εκφράστηκε για μία ακόμη μέσα σε ένα μήνα έμπρακτα! Μετά το γεμάτο ΟΑΚΑ στο φιλικό με την Ισπανία και το Sold Out στον αγώνα με την Τουρκία, ήρθε ένα ακόμη Sold Out για την αυριανή αναμέτρηση με το Βέλγιο!

Η ζήτηση για ένα εισιτήριο ήταν από την πρώτη στιγμή μεγάλη και σήμερα εξαντλήθηκαν! Η Εθνική Ομάδα παραμένει η επίσημη αγαπημένη του φίλαθλου κοινού και είναι κάτι που βλέπουμε και νιώθουμε πλέον και στην πράξη. Τα… μαγικά χαρτάκια εξαντλήθηκαν και ο αγώνας Ελλάδα – Βέλγιο αύριο (28/8, 20.00, NovaSports/ΕΟΝ δωρεάν) για την Προκριματική Φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, ο πρώτος επίσημος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μετά από 14 χρόνια και το Προολυμπιακό Τουρνουά του 2008 στο ΟΑΚΑ, θα διεξαχθεί σε ένα κατάμεστο γήπεδο!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς και κυρίως από την Εθνική ομάδα για την αγάπη και τη στήριξη”!