Την απόκτηση των Λάμπη Φεστερίδη και Ηλία Πασσαρή έκανε γνωστή με κάθε επισημότητα η γενική αρχή του Απόλλωνα Καλαμαριάς, που συνεχίζει να γεμίζει το ρόστερ της εν όψει της νέας σεζόν στον κόσμο του 6ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Μέχρι πρότινος, ο πρώτος (18 ετών – 2.01 μέτρα – forward), ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ ενώ στη συνέχεια πέρασε και από Ναύαρχο Βότση, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Μαραθώνα -τον οποίον ευχαρίστησε προσωπικά ο Απόλλωνας για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις:

«ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΗ ΦΕΣΤΕΡΙΔΗ

Από τον Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνετε η έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Λάμπη Φεστερίδη .Ο Λάμπης γεννήθηκε στις 27-11-2004 , αγωνίζεται στις θέσεις 3 και 4 και έχει ύψος 2,01 .

Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το μπάσκετ στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ ,στην συνέχεια μεταγράφηκε στον Ηρακλή όπου και αγωνίσθηκε στα τμήματα προποπαιδικού και παιδικού ,στον Ναύαρχο Βότση στα τμήματα εφήβων και παίδων και τέλος στον Μαραθώνα αγωνιζόμενος στο τμήμα εφήβων .

Μανώλη καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλων Καλαμαριάς και σου ευχόμαστε να είσαι υγιείς με πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια την ομάδα του Μαραθώνα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κο Κώστα Μιχαλόπουλο για την οριστικοποίηση και ένταξη του Λάμπη στην ομάδα μας».

 

«ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΠΑΣΣΑΡΗ

Από τον Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνετε η έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Ηλία Πασσαρή.

Ο Ηλίας γεννήθηκε στις 25-06-2002, αγωνίζεται στις θέση 1 και έχει ύψος 1,78 . Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το μπάσκετ από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ αγωνιζόμενος στα τμήματα υποδομής στα οποία και συνυπήρξαν με τον Coach Πολυμένη . Στην συνέχεια μεταγράφηκε στον Ναύαρχο Βότση όπου και αγωνίσθηκε στα τμήματα παίδων ,εφήβων ,Νέων και ανδρών .
Την περυσινή χρονιά αγωνίσθηκε στο Αστέρα Πλαγιαρίου .

Ηλία καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλων Καλαμαριάς και σου ευχόμαστε να είσαι υγιείς με πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».