Έπειτα από μια σεζόν στη Μεσσηνία με τα χρώματα της Καλαμάτας, ο Δημήτρης Μαυροειδής αναμένεται να παραμείνει κάτοικος Γ Εθνικής, με τον νεαρό “ψηλό” (25 ετών – 2.08 μέτρα) να τα βρίσκει σε όλα με τον Ίκαρο Καλλιθέας, ο οποίος και έκανε γνωστή την εν λόγω μεταγραφική κίνηση το πρωί της Πέμπτης (11/8).

Ο Μαυροειδής έχει πλούσια εμπειρία από τον κόσμο των εθνικών κατηγοριών και έχει προλάβει να περάσει από σταθερές παρουσίες όπως ο Μίλωνας, το Παλαιό Φάληρο αλλά και η Δάφνη Δαφνίου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

“Ο ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΙΚΑΡΟ!!!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον power forward Δημήτρη Μαυροειδή (25 ετών , 2,08)

Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα έρχεται να ενίσχυση σημαντικά την γραμμή των ψηλών κ να προσθέσει κ άλλο ύψος ….

Πέρσι αγωνίστηκε στην Καλαμάτα B.C ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Έσπερο, Δάφνη Δαφνίου ,Μιλων ,Δραπετσώνα κ Π.Φάληρο.

Ευχόμαστε στον Γιώργο υγεία κ καλή επιτυχία”.

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μαυροειδής:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος του Ίκαρου Καλλιθέας από την νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της γ εθνικής κατηγορίας.

Με αρκετά παιδιά έχουμε ξανασυνεργαστεί και γνωριζόμαστε από παλαιότερες σεζόν και πιστεύω θα έχουμε μια άψογη συνεργασία. Το μόνο που εύχομαι είναι καλή αγωνιστική σεζόν ,μακριά από τις ατυχίες και να βγάζουμε τον καλύτερο δυνατό μας εαυτό σε κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα έτσι ώστε να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το τέλος της σεζόν.

Ευχαριστώ την διοίκηση κ τον προπονητή που έκαναν την απόφαση μου εύκολη”.