Ο Εθνικός Πειραιά ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Φώτη Βασιλόπουλο, ο οποίος ήταν ο αναμφισβήτητος ηγέτης της ομάδας με τους 16 πόντους ανά βραδιά που πετύχαινε και τα τρία double – double που σημείωσε. Αναμφίβολα η απώλεια του 36χρονου PG είναι ένα τεράστιο πλήγμα για το σύνολο του Χούμπαυλη ενόψει του πολύ δύσκολου δευτέρου γύρου, ενώ ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ αναμένεται να βρει τον νέο σταθμό της καριέρα του στην Elite League, με το Σχηματάρι να τον πολιορκεί πολύ στενά το τελευταίο διάστημα, ωστόσο να μην παίζει μόνο του για τη υπογραφή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Φώτη Βασιλόπουλο. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να μην συνεχίζουν μαζί μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.
Ο Φώτης αποτελεί κομμάτι της ιστορίας της ομάδας μας και έχει προσφέρει τα μέγιστα, όπως έκανε και τη φετινή σεζόν. Η αποχώρηση του δεν επηρεάζει τις εξαιρετικές σχέσεις των δύο πλευρών και η πόρτα του Εθνικού παραμένει πάντα ανοιχτή.
Ευχαριστούμε τον Φώτη Βασιλόπουλο για την τεράστια προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.