Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας για τη θητεία του στους Bucks και φυσικά για τον αδελφό του, Γιάννη, έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο αν όχι τον κορυφαίο:

«Κάθε φορά που τον βλέπω να αγωνίζεται με εκπλήσσει πραγματικά. Το γεγονός ότι παίζει τόσο καλά αλλά παράλληλα είναι τόσο αφοσιωμένος στο να γίνει καλύτερος δεν το βλέπεις καθημερινά. Έχει αναδιαμορφώσει τη λέξη φυσιολογικό, διότι κάθε του εμφάνιση είναι καλύτερη από την προηγούμενη! Πολλοί το θεωρούν απλό πλέον όταν σκοράρει 35 πόντους και κατεβάζει 15 ριμπάουντ σε κάθε ματς», δήλωσε ο 30χρονος διεθνής Έλληνας φόργουορντ.

Ο Θανάσης δεν παίζει πολύ στους Bucks– σχεδόν καθόλου θα λέγαμε (24 συμμετοχές φέτος σε 56 ματς των Bucks με 4.1 λεπτά μέσο όρο) – αλλά αυτό δεν τον βρίσκει χολωμένο και ίσα ίσα που θεωρεί ότι συμβάλλει κι αυτός στην πορεία της ομάδας του, δεύτερης αυτή τη στιγμή σε ολόκληρο το ΝΒΑ:

«Θα μπορούσα να αγωνιστώ σε πολλές άλλες ομάδες και όχι μόνο στην Ευρώπη. Ωστόσο, νιώθω ότι ο ρόλος μου εδώ είναι πολύ σημαντικός, γιατί είμαι πάντα έτοιμος να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου. Απολαμβάνω το κάθε λεπτό στο Milwaukee. Έχω καταφέρει πολλά και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ο οποίος έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ και με τους Knicks

Όσο, τέλος, για τις πιθανότητες των Bucks να κατακτήσουν ακόμα ένα πρωτάθλημα μετά το 2021, ο Θανάσης σημείωσε:

«Στην Ανατολή αλλά και γενικά στο ΝΒΑ δεν υπάρχει ποτέ ξεκάθαρο φαβορί για τον τίτλο. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές και διαθέτουν εξαιρετικούς παίκτες. Εμείς έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Δεν ξέρω αν θεωρούμαστε φαβορί αλλά αυτό που θα πω είναι ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να χαρίσουμε άλλον ένα τίτλο στη πόλη του Μιλγουόκι»