O Tρίτων μπορεί να βρίσκεται στην κορυφή της Elite League, όντας αήττητος μετά από έξι αγωνιστικές και αποδίδοντας εξαιρετικό μπάσκετ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως επαναπαύεται και γι’ αυτόν τον λόγο προσπαθεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο ενόψει της συνέχειας, αφού τις επόμενες αγωνιστικές ακολουθούν πολύ δύσκολα παιχνίδια. Γι’ αυτόν τον λόγο το συγκρότημα του Μιχάλη Μιχελάκου προσπάθησε πριν λίγο καιρό να επαναφέρει τον Nemanja Manojlovic, που την περυσινή σεζόν έκανε την διαφορά στην εξαιρετική πορεία των “κυανόλευκων”, μετρώντας 14,1 πόντους, 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ μέσο όρο.

Ο Σέρβος γκαρντ/φόργουορντ αυτήν την περίοδο κι από την αρχή της σεζόν αγωνίζεται  στην Ρουμανία και την Miercurea Ciuk, ωστόσο δεν θα είχε πρόβλημα να αποχωρήσει από την εν λόγω ομάδα. Βέβαια για να προχωρήσει η υπόθεση του άλλοτε άσου της Ελευθερούπολης, θα έπρεπε να αποτελέσει παρελθόν κάποιος ξένος, αφού οι “κυανόλευκοι” έχουν καλύψει και τις δύο θέσεις των μη γηγενών παικτών. Έτσι έπεσε στο τραπέζι σενάριο να αποχωρήσει ο Patrick Myers, που δεν ξεκίνησε την σεζόν σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες, ενώ στάθηκε κι άτυχος, καθώς έχασε το παιχνίδι με το Αγρίνιο και μερικές προπονήσεις λόγω ενός προβλήματος υγείας.

Βέβαια το γεγονός ότι ο ποιοτικός Αμερικανός guard έχει ανεβάσει στροφές στους τελευταίους αγώνες και αποτελεί ένα πολύ σημαντικό μέρος του ροτέισον του Μιχάλη Μιχελάκου, σε συνδυασμό με το κασέ του Manojlovic που είναι αρκετά υψηλό για ομάδα της Elite League, “πάγωσαν” την ενδεχομένη επιστροφή του Σέρβου άσου στα Σεπόλια. Έτσι η αθηναϊκή ομάδα συνεχίζει ως έχει και μένει να δούμε αν θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στο ρόστερ της ομάδας κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Δεκεμβρίου – Ιανουαρίου.