Άλλη μία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε το βράδυ της Πέμπτης (22/9) ο Τρίτωνας. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Προίσκο, ο οποίος άφησε πίσω του το Μαρούσι και αποφάσισε να υπογράψει συμβόλαιο στον Τρίτωνα και να γίνει ο 12ος παίκτης που ανακοινώνει φέτος η ομάδα του Μιχάλη Μιχελάκου!
Πέρα από τον Προίσκο ο Τρίτωνας έχει ανακοινώσει ακόμα τους Μιχάλη Καμπερίδη, Στέργιο Πράπα, Milovan Draskovic, Κώστα Κουφόπουλο, Άρη Τσουργιάννη, Αριστοτέλη Ζαραϊδώνη, Κώστα Κάδρα, Μιχάλη Πολυτάρχου, Κλέαρχο Πρέκα, Νικηφόρο Μπολδόγλου και Ανδρέα Πουλή.
Τη σεζόν 2021-22 ο 22χρονος γκαρντ (2000, 1.98) είχε 7,1 πόντους (με 82,3% στις βολές, 67,5% στα δίποντα και 44,7% στα τρίποντα), 2,4 ριμπάουντ, 1,1 ασίστ σε 13,4 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στην Α2 με τη φανέλα του Αμαρουσίου.
Η ανακοίνωση του Τρίτωνα:
«Ο 22χρονος Αλέξανδρος Προίσκος που αγωνιζόταν πέρυσι στο Μαρούσι, αποτελεί ακόμα μια προσθήκη στην φετινή προσπάθεια της ομάδας μας. Καλωσήρθες Αλέξανδρε».