Ο Jacob Wiley, στον οποίο ο Παναθηναϊκός έδειξε την πόρτα της εξόδου φαίνεται έτοιμος να επιστρέψει και πάλι στην Ισπανία. Ισπανικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Αμερικανός δείχνει να τα βρήκε με την Badalona και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ACB.

Ο Παναθηναϊκός έφερε το περασμένο καλοκαίρι στο ΟΑΚΑ τον Jacob Wiley και είχε πολλές προσδοκίες απ’ αυτόν. Ο Αμερικανός είχε δείξει καλά στοιχεία στην Gran Canaria και οι «πράσινοι» περίμεναν πολλά απ’ αυτόν.

Τελικά ο 26χρονος (2,02μ.) ήρθε για να παίζει στο «4» και στο «5», αλλά από την μια έδειξε ότι δεν είναι «5άρι» και από την άλλη  δεν έδειξε σχεδόν τίποτα. Μάλιστα τα τραγικά στατιστικά που είχε φέτος στα ριμπάουντ, έναν τομέα που οι «ψηλοί» μιας ομάδας, πρέπει να  κάνουν την διαφορά, τα λένε όλα.

Ετσι οι «πράσινοι» του έδειξαν την πόρτα της εξόδου.

Ο Jacob Wiley πάντως, δεν μπήκε για καιρό στο ταμείο ανεργίας. Όπως είπαμε βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ACB για λογαριασμό της Badalona.
Σύμφωνα μάλιστα με τον Ισπανό δημοσιογράφο, Chema De Lucas η ομάδα της Καταλονίας κατάφερε ήδη να αποσπάσει την υπογραφή του.

Ο Jacob Wiley έπαιξε 24 ματς με τον Παναθηναϊκό φέτος στην Euroleague και μάλιστα μόνο στα 5 ξεκίνησε ως βασικός. Ο απολογισμός του στα ευρωπαϊκά παρκέ ήταν 5,4 πόντους (με 65,1% στα δίποντα, 70% στις βολές), 1,8 ριμπάουντ, 0,3 ασίστ, 0,5 κλεψίματα σε 11΄.47΄΄.
Στην Basket League o 26χρονος παίκτης έπαιξε 20 ματς και είχε 9,3 πόντους (με 76,1% στα δίποντα, 72,4% στις βολές), 3,7 ριμπάουντ, 0,8 ασίστ, 0,75 κλεψίματα σε 15΄.57΄΄.