Η Χρύσα Δούρου ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση στα 23 της χρόνια λόγω προβλημάτων τραυματισμού αποφασίζοντας παράλληλα να αφοσιωθεί στην ακαδημαϊκή της καριέρα. Η νεαρή πρώην παίκτρια υπηρέτησε τον σύλλογο για 14 χρόνια ξεκινώντας από τις ακαδημίες της ομάδας.

Ο ΚΑΟ με μία πολύ συγκινητική ανακοίνωση ευχαρίστησε την Δούρου για την παρουσία της στην ομάδα χαρακτηρίζοντας την «ζωντανή ιστορία του συλλόγου», ενώ η αθλήτρια τόνισε ότι η απόφαση της να σταματήσει είναι εξαιρετικά δύσκολη αλλά συνειδητή.

Αναλυτικά το συγκινητικό μήνυμα της ομάδας:

«Ο ΚΑΟ Μελισσίων αποχαιρετά με ένα μεγάλο ευχαριστώ τη Χρύσα Δούρου. Μια αθλήτρια κόσμημα, τόσο όσον αφορά τον χαρακτήρα, όσο και το αστείρευτο μπασκετικό της ταλέντο, η οποία τερματίζει φέτος (μόλις στα 23 της χρόνια) την καριέρα της στα Μελίσσια, αφηνοντάς μας με ένα γλυκόπικρο χαμόγελο. Γλυκό γιατί αυτή περισσότερο από όλους τους αθλητές του ΚΑΟ Μελισσίων υπηρέτησε την έννοια της «οικογένειας» και πικρό γιατί οι τραυματισμοί (όσο και αν τους πάλεψε σκληρά) δεν της επέτρεψαν να χαρίσει στον εαυτό της και τον σύλλογο ακόμα περισσότερες χαρές και επιτυχίες μέσα στο γήπεδο. Μετά από 14 χρόνια, από τις υποδομές μέχρι την πρώτη ομάδα του ΚΑΟ Μελισσίων, η ζωντανή ιστορία της ομάδας μας αποφάσισε να αφοσιωθεί στην ακαδημαϊκή της καριέρα, παραμένοντας όμως πάντα στο πλευρό της ομάδας ως η πιο πιστή φίλαθλός της. Τα «ευχαριστώ» που χρωστάμε στη Χρύσα είναι λίγα. Το καλό είναι πως, ούτως ή άλλως, συνεχίζουμε μαζί!

«Τέτοιου είδους στιγμές εύχεσαι να μην έρθουν στην αθλητική σου καριέρα, αλλά δυστυχώς όλα είναι μέρος της ζωής. Η ομάδα των Μελισσίων ήταν, είναι και θα είναι η δεύτερη οικογένειά μου και θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Οι αναμνήσεις που δημιούργησα μένουν ανεξίτηλες στο μυαλό για αυτά τα 14 υπέροχα χρόνια που ζήσαμε μαζί! Η απόφαση μου να σταματήσω το άθλημα που τόσο αγαπώ, είναι συνειδητή και φυσικά εξαιρετικά δύσκολη. Ωστόσο, η αγάπη μου για την ομάδα που μεγάλωσα, θα υπάρχει πάντα! Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο και τους προπονητές μου για τις στιγμές που ζήσαμε μαζι όλα αυτά τα χρόνια και να πω ενα τεράστιο ευχαριστώ στις συμπαίκτριές μου και στους κύριους Δημήτρη Κωνσταντινιδη, Γιάννη Χαντζόπουλο και Γιάννη Μούρτο, που ηταν συνέχεια δίπλα μου και με στήριξαν σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Καλή συνέχεια στην ομάδα, θα είμαι πάντα δίπλα της!»