Ο Αθηναϊκός ανανέωσε τη συνεργασία του με την Ανδριάνα Καρυοφύλλη εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, η οποία θα βρει το σύλλογο στην Α2 Γυναικών.

Η νεαρή αθλήτρια θα ενισχύσει τόσο το γυναικείο τμήμα, όσο και αυτό των κορασίδων τη νέα σεζόν τη νέα σεζόν και στις δηλώσεις που πραγματοποίησε φάνηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για αυτά που έπονται.

Διαβάστε τις δηλώσεις της:

 «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα συνεχίσω και φέτος να αγωνίζομαι με τη φανέλα του Αθηναϊκού. Η ανανέωση της εμπιστοσύνης του συλλόγου στο πρόσωπό μου μού δίνει το επιπλέον κίνητρο, ώστε ως μέλος της ομάδας να βοηθήσω στην εκπλήρωση των στόχων μας. Εύχομαι ολόψυχα να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα».

Δείτε την ανακοίνωση του Αθηναϊκού:

«Ο πρόεδρος και η διοικούσα επιτροπή του Αθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας με την ταλαντούχα Ανδριάνα Καρυοφύλλη για τη σεζόν 2020-2021. Η Ανδριάνα θα ενισχύσει τον σύλλογο τόσο με την ομάδα των Νεανίδων, αλλά και των Γυναικών».

Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις:

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο πρόεδρος και η διοικούσα επιτροπή του Αθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας με την ταλαντούχα @andri_krfl για τη σεζόν 2020-2021. Η Ανδριάνα θα ενισχύσει τον σύλλογο τόσο με την ομάδα των Νεανίδων, αλλά και των Γυναικών. Ανδριάνα Καρυοφύλλη: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα συνεχίσω και φέτος να αγωνίζομαι με τη φανέλα του Αθηναϊκού. Η ανανέωση της εμπιστοσύνης του συλλόγου στο πρόσωπό μου, μου δίνει το επιπλέον κίνητρο ώστε ως μέλος της ομάδας να βοηθήσω στην εκπλήρωση των στόχων μας. Εύχομαι ολόψυχα να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athinaikos Women Basketball (@athinaikos_wbasket) στις