Οι καιροί είναι οικονομικά δύσκολοι. Και όποιος θεωρεί το αντίθετο μάλλον είναι εξωγήινος και ζει σε άλλον πλανήτη. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όμως, δεν το σκέφτηκε αυτό όταν αποφάσισε να προχωρήσει στο διαζύγιο με τον Τσάβι Πασκουάλ και να ενισχύσει την ομάδα. Δεν το σκέφτηκε καθόλου.

Θα πείτε, βέβαια, γιατί δεν ενίσχυε την ομάδα επί Πασκουάλ όταν έβλεπε ότι το τριφύλλι έχει θέματα και θέλει προσθήκες στο ρόστερ; Ε αυτό είναι ένα ερώτημα που θα το απαντήσουν οι ιστορικοί του μέλλοντος.

Ο Γιαννακόπουλος έκρινε ότι ο Πασκουάλ έπρεπε να πληρώσει το μάρμαρο και έτσι έκανε. Δεν έμεινε όμως, με σταυρωμένα τα χέρια. Τα έβαλε βαθιά στις τσέπες του.

Εφερε τον Πιτίνο, ο οποίος φαίνεται να συμφώνησε να παίρνει 100.000 δολάρια καθαρά μηνιαίως. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μέχρι τον Ιούνιο που θα τελειώσει η σεζόν ο Αμερικανός θα έχει πάρει 600.000 δολάρια. Τα μισά μάλιστα τα ζήτησε και τα πήρε μπροστά!

Ο Γιαννακόπουλος όμως, δεν έμεινε εκεί. Εβαλε ξανά το χέρι στην τσέπη και έκλεισε τον Σον Κιλπάτρικ. Για τον Αμερικανό παίκτη, μάλιστα, μάτωσε ακόμα περισσότερο. Ο 29χρονος γκαρντ συμφώνησε να παίρνει κοντά στα 125.000 δολάρια. Αρα μέχρι το Ιούνιο θα πάρει 750.000 ολόζεστα δολάρια.

Αν κάνουμε την «σούμα» θα δούμε ότι ο πρόεδρος θα δώσει συνολικά 1.350.00 δολάρια για τους Πιτίνο και Κιλπάτρικ. Και ίσως το «μάτωμα» να έχει και συνέχεια, καθώς σενάρια λένε ότι ο Παναθηναϊκός ρίχνει ματιές και για ψηλό!