Ο Άρης μπορεί να έχει χίλια μύρια προβλήματα, αλλά τουλάχιστον για τους επόμενους δυο μήνες διοικητικό θέμα δεν θα έχει. Η θητεία της Διοίκησης Πρωτοδικείου που «τρέχει» την ΚΑΕ Άρης, λήγει αύριο (5/5), αλλά επειδή δεν κατατέθηκε κανένα αίτημα από τρίτους για αλλαγή στο διοικητικό καθεστώς, αυτόματα ανανεώνεται για ακόμα 2 μήνες.

Αυτό σημαίνει ότι σε αυτό το διάστημα η ομάδα δεν θα είναι…ακέφαλη. Το μέλλον της ομάδας, βέβαια κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει, καθώς το τοπίο φαντάζει θολό.

Επίσης η διοίκηση Πρωτοδικείου μπορεί να έχει τον διοικητικό έλεγχο και να έχει κάνει τα πάντα για να σώσει την ομάδα, αλλά ακόμα δεν έχει πάρει στα χέρια της τις μετοχές από τον Δημήτρη Γουλιέλμο.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ είχε συναντήσεις με την προσωρινή διοίκηση και είχε υποσχεθεί ότι θα παραδώσει τις μετοχές. Αυτό όμως, δεν έχει γίνει ως τώρα.

Βέβαια, η προσωρινή διοίκηση το παλεύει να κρατήσει όρθια την ομάδα.

Μάλιστα είχε και συναντήσεις με τον Σάββα Καμπερίδη για να φανεί τι θα γίνει και να μπει μπροστά και ένας πρώτος σχεδιασμός για τη νέα χρονιά.

Η ομάδα όμως, έχει τεράστια χρέη (τα πιο πολλά βέβαια, είναι διακανονισμένα), ενώ της ήρθαν και τα νέα ΒΑΝ από την FIBA για να δέσει το γλυκό.

Σε πρώτη φάση ο Άρης θέλει να κρατήσει τις ελληνικές κολώνες τους, Μποχωρίδη, Φλιώνη. Για τον πρώτο βέβαια, τα πράγματα δεν είναι εύκολα, ενώ προ καιρού ο ίδιος ο «Μπόχω» είχε δείξει απαισιόδοξος για το αύριο και είχε πει ότι δεν βλέπει κάτι για να ελπίζει για το μέλλον του συλλόγου.