Με επίσημη ανακοίνωση η ΚΑΕ Άρης ανήγγειλε πως χορηγός της ομάδας αγόρασε 20 εισιτήρια για τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό (13/10, 18.00) και ζήτησε να επιστραφούν στην ΚΑΕ ώστε να διατεθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Η ΚΑΕ Άρης διοργανώνει σήμερα (12/10) από τις 15.00 μέχρι τις 17.00 κλήρωση με σκοπό να βγουν οι νικητές των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Χορηγός της ομάδας μας και φίλος του ΑΡΗ που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, αγόρασε 20 εισιτήρια του αυριανού (13/10, 18:00) αγώνα με τον Παναθηναϊκό και ζήτησε να επιστραφούν στην ΚΑΕ με σκοπό να τα διαθέσει σε ευάλωτες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ διοργανώνει κλήρωση, στην οποία μπορούν να πάρουν μέρος οι φίλοι της ομάδας μας σήμερα (12/10) από τώρα έως τις 15:00 και μέχρι τις 17:00 θα ανακοινωθούν οι τυχεροί, οι οποίοι στη συνέχεια θα πρέπει να αποστείλουν σε mail που θα γνωστοποιηθεί τον Αριθμό Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και τον Α.Μ.Κ.Α. τους.

Προκειμένου να συμμετάσχετε στη κλήρωση, θα πρέπει να κοινοποιήσετε (Share) αυτή την ανάρτηση στο προφίλ σας στο Facebook».

 

Tags:
Άρης