Οι Nikola Jokic και Russell Westbrook πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στην πρεμιέρα της φετινής αγωνιστικής χρονιάς στο “μαγικό κόσμο” του ΝΒΑ, οι οποίες συνοδεύτηκαν και με triple-double.

Ωστόσο οι Denver Nuggets του “Joker” ηττήθηκαν από τους Sacramento Kings με 124-122 παρά την εμφάνισή του, από την οποία αποκόμισε 29 πόντους, 15 ριμπάουντ και 14 ασίστ. 

Αντίστοιχα και οι Washington Wizards του Russell Westbrook γνώρισαν την ήττα από τους Philadelphia 76ers με 113-107, παρά το triple-double που σημείωσε ο εκρηκτικός άσσος με 21 πόντους, 11 ριμπάουντ και 15 ασίστ.

Οι δυο τους μπήκαν σε μια όχι και τόσο θετική λίστα, καθώς έγιναν οι πρώτοι δυο παίκτες μετά από 20 χρόνια που σημειώνουν triple double και η ομάδα της γνωρίζει την ήττα στην πρεμιέρα.

Τελευταία φορά που είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο ήταν πριν από ακριβώς 20 χρόνια, όταν ο Jason Kidd φορώντας τότε τη φανέλα των Phoenix Suns σημείωσε 24 πόντους, 10 ριμπάουντ και 11 ασίστ στην ήττα της ομάδας του από τους Golden State Warriors και ο Gary Payton είναι ο δεύτερος, που τότε είχε σημειώσει 27 πόντους, 14 ριμπάουντ και 10 ασίστ με την ομάδα των SuperSonics στην ήττα της ομάδας του απέναντι στους Memphis Grizzlies.