Η αλήθεια είναι ότι δεν μας αρέσει να ευλογούμε τα γένια μας. Αλλά καμία φορά οφείλεις να το κάνεις. Ειδικά όταν πρόκειται για μια παγκόσμια αποκλειστικότητα!

Στις 17/09/2019 το Basketblog είχε αποκαλύψει πρώτο σε όλο τον κόσμο ότι η Disney θα φτιάξει ταινία με την ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα.

Η δικαίωση και η απόλυτη επιβεβαίωση ήρθε λίγο μετά από την ίδια την Disney στην 1η Νοεμβρίου 2019, αλλά το σημαντικό είναι πλέον ότι το μεγαλεπήβολο πρότζεκτ του παγκόσμιου κινηματογραφικού κολοσσού προχωράει με πολύ γοργά βήματα.

Η εταιρεία ξεκίνησε ήδη (κι αυτό το αποκαλύψαμε στις 11/8/2020) να ψάχνει τους ηθοποιούς που θα παίξουν στην ταινία και ειδικά τους ηθοποιούς που θα υποδυθούν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον αδελφό του Θανάση Αντετοκούνμπο και φυσικά τα μέλη της οικογένειάς τους.

Μάλιστα μέχρι και ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βοηθούσε στο κάστινγκ και έψαχνε κι αυτός για ηθοποιούς και έβαλε και σχετικό ποστ στο twitter για το όλο θέμα στις 28/10/2020.

Η ταινία που όλα δείχνουν ότι θα ονομάζεται «Greek Freak» προχωράει και τα κάστινγκ δίνουν και παίρνουν.

Κεντρικό θέμα της ταινίας θα είναι τα παιδικά και εφηβικά χρόνια του τρομερού παιδιού του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα. Χρόνια που μπορεί να ήταν δύσκολα, αλλά

Και φυσικά το καλό για την χώρα μας είναι ότι θα διαφημιστεί και πάλι στα πέρατα του πλανήτη, ενώ γυρίσματα θα γίνουν και στην Ελλάδα.

Και όλα αυτά εν μέσω μιας δύσκολης περίοδος για την χώρα μας, που προσπαθεί να ορθοποδήσει και από την οικονομική κρίση και από την επέλαση του κορονοϊού. Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι η ταινία θα λειτουργήσει και σαν διαφημιστής για να προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων εταιρειών για να γυρίσουν πλάνα στις ταινίες τους και στην Ελλάδα.