Ο Κόροιβος αποφάσισε να μην συμμετάσχει στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2020-21, έπιασε όμως ήδη δουλειά με φόντο την επόμενη χρονιά. Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αμαλιάδας, σήμερα (31/5) άρχισε προπονήσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν τέσσερις εβδομάδες.

Η ανακοίνωση του Κόροιβου:

«Η ανδρική ομάδα Μπάσκετ του ΚΟΡΟΙΒΟΥ ξεκινά τις προπονήσεις, στα πλαίσια του σχεδιασμού της ομάδας για την νέα αγωνιστική χρονιά 2021-2022.

Από Δευτέρα 31 Μαΐου και για διάστημα τεσσάρων εβδομάδων θα πραγματοποιούνται καθημερινές προπονήσεις στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ήλιδας σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν.

Σε μια πρωτόγνωρη & δύσκολη εποχή για το Μπάσκετ, και γενικά για τα ομαδικά αθλήματα λόγο πανδημίας, ο σύλλογος προσαρμόζει την λειτουργία του στα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί και αφορούν αποκλειστικά τους αθλητές μετά από την μακρόχρονη αποχή τους από τις προπονήσεις.

Όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει στις ανακοινώσεις μας ο Κόροιβος κατά τη διάρκεια όλης της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 , είχε ως πρώτο μέλημα την εξασφάλιση της υγείας όλων των εμπλεκομένων , αθλητών , προπονητών και όλου του staff , γεγονός που πέτυχε απόλυτα τόσο με τα απαιτούμενα test , όσο και με την άμεση απομόνωση κάθε ύποπτου περιστατικού.

Το ΔΣ του συλλόγου σε συνεργασία με το προπονητικό team λαμβάνοντας υπ όψιν του τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στα ομαδικά αθλήματα, αποφάσισε την υλοποίηση προγράμματος προπονήσεων τεσσάρων εβδομάδων, ώστε να βοηθήσει τους αθλητές στην ομαλή προσαρμογή τους, από την αθλητική απραξία στην μετέπειτα αγωνιστική περίοδο».