«Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια». Ποιος είπε την περίφημη φράση πριν από το διαζύγιό του και για ποιο λόγο…;

Η περίφημη αυτή φράση που χρησιμοποιείται ευρέως μέχρι τις μέρες μας φέρεται να εκστομίστηκε το 63 π.Χ. από τον Γάιο Ιούλιο Καίσαρα, μια από τις μυθικότερες μορφές της παγκόσμιας ιστορίας και αφορούσε τη δεύτερη σύζυγό του Πομπηία Σύλλα.

Ο Καίσαρας είχε χρησιμοποιήσει αυτή τη φράση με σκοπό να χωρίσει τη γυναίκα του. Εγώ τη χρησιμοποιώ για να σας πω το αντίθετο: να μην “χωρίσετε” από τον πελάτη σας!

 

* Χρησιμοποιήθηκε λάθος λογότυπο χορηγού σε αγώνα των Εθνικών Ομάδων. Ναι. Είναι γνωστό ότι δεν επιτρέπεται η χορηγία στοιχηματικής εταιρίας σε ανήλικους.

Ζούγρης | Εθνική Νέων

Ευτυχώς άλλαξε άμεσα

Αμπόση | Εθνική Νέων

 

* Δεν μου άρεσε που η εθνική του 87 ήταν στις κερκίδες σαν σκόρπια διαδήλωση και όχι στο παρκε στις λεγόμενες courtsideseats

* Δεν μου άρεσε που Γιάννης και Φασουλας λείπανε και ας ήταν απόλυτα δικαιολογημένοι. Δεν αλλάζει το γεγονός ότι θα ήθελα να ήταν εκεί. Όπως θα ήθελα στην δική τους γιορτή αντίστοιχα ο Παναγιώτης και ο Γιάννης όταν  γίνει να είναι όλοι εκεί , υγιείς και παρόντες. Όλο το ελληνικό μπάσκετ.

* Ήταν μέτρια η παρουσίαση όλης της βραδιάς για τον Θεό του Ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη. Ναι ήταν μέτρια. Η γιορτή στην Θεσσαλονίκη του Άρη με λιγότερα τεχνικά μέσα ήταν πολύ καλύτερη πριν 10 χρόνια!

* Ωστόσο μετά από 30 χρόνια ΜΠΡΑΒΟ στην ομοσπονδία που το έκανε. Σειρά έχει ο τεράστιος Παναγιώτης Γιαννάκης (αλήθεια γιατί το Ίδρυμα Σταυρος Νιαρχος σταμάτησε την πολύ καλή δουλειά στην Νικαια και στο Γηπεδο Ζωής;)

* Μας έχει κερδίσει ο Θανάσης Αντετοκουνμπο. Ναι, το έχει κάνει. Ηγέτης , αγαπάει την Εθνική και το δείχνει σε κάθε στιγμή.

 

 

* Επειδή πολλά γράφονται για την ομοσπονδία κολύμβησης και την ομοσπονδία μπασκετ τις τελευταίες εβδομάδες. Μια ομοιότητα του κ. Γιαννόπουλου της ΚΟΕ και του κ. Λιόλιου της ΕΟΚ νομίζω ότι έχει να κάνει με το γεγονός ότι και οι 2 οικονομικοί απολογισμοί των προηγούμενων διοικήσεων περάσανε αναίμακτα. Αν κάνω λάθος το email του σαιτ δέχεται όλες τις παρατηρήσεις και το ίδιο το σαιτ δεν έχει λόγο να μην αποδεχθεί το λάθος του. Μια άλλη είναι το στηρίχθηκαν από το ίδιο κόμμα και μια ακόμα είναι ότι και οι δυο προωθούν στελέχη των ομοσπονδιών και του αθλήματος σε Ευρωπαϊκές θέσεις. Προσοχή το τελευταίο το αναφέρω ως καλό παράδειγμα, μην παρεξηγηθούμε.

* Αν όντως δεν έχει ολοκληρωθεί από την ΕΟΚ η διαδικασία επιστροφής εξόδων διαιτητών – κριτών, για τους αγώνες του αναπτυξιακού, για όλους τους αγώνες από 1/1/2023 ως και 30/06/2023 για την ΕΣΚΑΒΔΕ που στηρίζει τον Κώστα Νικάκη (άνθρωπο όπως λέγεται του Παναγιώτη Φασουλα), τότε φάουλ από τα αποδυτήρια. Αν έχει γίνει, τότε λογιστικά όλα λειτουργούν καλώς.

* Για τα 3χ3 τα έχουμε γράψει στο παρελθόν ΕΔΩ, πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι δεν μοιράζονται πληροφορίες για τα 3χ3. Με  τα αστρονομικά ποσά που έχει δαπανήσει η ΔΕΗ ή D.E.I  και κάθε 3x3 αντί να έχει ρεκόρ συμμετοχών ειδικά το καλοκαίρι, έχει απλά κάθε τουρνουά τις ομάδες κυρίως της περιοχής που συμμετέχουν, τότε σκέφτεσαι ότι κάτι λάθος γίνεται.

* Για την crossover , την νέα εταιρεία που κατασκευάζει τα ρούχα του Νίκου Γκάλη , δεν έχουμε κάτι να πούμε, άδραξε μια ωραία επαγγελματική ευκαιρία.

Για τις εταιρείες γενικά ρούχων τα γράψαμε παλαιότερα απλά διαβάστε πάλι κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

* Ότι πλέον δεν μοιράζονται εισιτήρια σε μπασκετικα σαιτ στο Ακρόπολις και προτιμούν τους περιστερώνες και τις πάνω κερκίδες άδειες στο ΟΑΚΑ, ξέρουν στην ΕΟΚ καλύτερα.

* Aν η ΕΟΚ ενδιαφέρεται για την εικόνα του αθλήματος, πρέπει να πιέσει άμεσα την ΕΡΤ να αλλάξει τον εδώ και τόσα ίδιο τρόπο των μεταδόσεών της. Ελλάδα – Σερβία, το ματς στον πόντο, το γήπεδο να κραυγάζει «Ελλάς, Ελλάς» και από τη δημόσια τηλεόραση να λείπει τόσο ένας σχολιαστής ανάλογου επιπέδου του ντέρμπι όσο και μια «φωνή» για τον κόσμο από τις κερκίδες. Πάνω από 22.000 βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ με Σερβία και Σλοβενία…

Να ξεκαθαρίσουμε και κάτι άλλο. Η δουλειά σε μια ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνεται από 1-2 άντε 3 άτομα και ανάμεσα τους βάζω και τον Πρόεδρο της ΕΟΚ. Ο αγαπημένος μου προπονητής μπασκετ JohnWooden είχε πει:

«Οτιδήποτε και αν κάνεις στη ζωή, βάλε τον εαυτό σου κοντά σε έξυπνα άτομα που θα έχουν διαφορετική άποψη με σένα».

Έχεις ανθρώπους που θα διαφωνήσουν μαζί σου, που θα φέρουν αντίρρησή και που θα παρουσιάσουν νέες προτάσεις στην ομάδα σου ;

* Κλείνω λοιπόν με την εικόνα των Εθνικών, σημαντικοί αθλητές στο πλάι των Εθνικών, οργάνωση, νέες προοπτικές στο αναπτυξιακό, αλλά το αποτέλεσμα;

Αν κάποιες φήμες για βοηθούς γενικότερα του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού ή να έχουμε ίσο αριθμό και από τους δυο και όχι τους καλύτερους ισχύουν τότε είναι λάθος.

Νομίζω μετά την Εθνική Ανδρών θα μπορέσουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια να μιλήσουμε για άνδρες, γυναίκες, εφήβους, παιδες, νέες, κορασίδες κτλ. Η εικόνα όμως δεν είναι καλή ή μάλλον αν ούτε η εικόνα ούτε το αποτέλεσμα δεν είναι καλό τότε αυτό θα είναι πρόβλημα.

 

Σε αυτό το σαιτ που σβήνει οδεύοντας στα τέλη του 2023 μετά από 17 χρόνια παρουσίας, ένα πράγμα είχαμε πάντα , την αξιοπρέπεια. Δεν είχαμε κυβερνητικές διαπλοκές, δεν είχαμε χρηματοδοτήσεις από υπουργεία ή από managers, δεν αναλάβαμε γραφεία τύπου αλλά τα παιδιά και δη η τελευταία φουρνιά είναι ταλαντούχοι δημοσιογράφοι που προσπαθούν να ασχοληθούν με το άθλημα που αγαπάνε. Μην δείτε άλλες σκοπιμότητες εκτός από την μια και προφανή. Να γίνει καλύτερος ο χώρος του μπάσκετ.

Tags:
Insider