Έναν παίκτη που άρχισε την καριέρα του ως μεγάλο ταλέντο και πιθανό prospect για το ΝΒΑ, έβαλε στη μηχανή του ο Απόλλωνας Πάτρας. Πρόκειται για τον 23χρονο Σέρβο φόργουορντ Nikola Miskovic (1999, 2.08), ο οποίος έπαιξε την προηγούμενη χρονιά στην Πολωνία (με την Gdynia) και στο Μαυροβούνιο (με την Podgorica).

Ο Miskovic δημιούργησε θόρυβο γύρω από το όνομά του στο EuroBasket U18 του 2017, όταν είχε οδηγήσει τη Σερβία στο χρυσό μετάλλιο, κερδίζοντας ο ίδιος το βραβείο του MVP του τουρνουά. Η συνέχεια στην καριέρα του δεν ήταν πάντως ανάλογη, αφού δεν μπόρεσε να κάνει ποτέ το μεγάλο άλμα.

Ο νεαρός Σέρβος πάουερ φόργουορντ βρίσκεται στην Πάτρα εδώ και αρκετές ημέρες. Μάλιστα, έπαιξε και στο χθεσινό φιλικό με το Αγρίνιο, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στους “αχαιούς”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλων 1926, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σέρβο φοργουορντ, Νίκολα Μίσκοβιτς (2.08, 23 ετών) ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Πάτρα και έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Ο Μίσκοβιτς πέρυσι, μοίρασε τη σεζόν ανάμεσα σε Πολωνία και Μαυροβούνιο. Ο Σέρβος στην Πολωνία έπαιξε 7 παιχνίδια με τη Arka Gdynia έχοντας μ.ο. 4,6 πόντους και 3,6 πόντους σε σχεδόν 14 λεπτά συμμετοχής. Στο Μαυροβούνιο με την Ποτγκόριτσα είχε μ.ο. 8,7 πόντους και 5,6 ριμπάουντ σε σχεδόν 23 λεπτά συμμετοχής».