Ημέρα μπασκετικού θεάματος στην Ελλάδα αφού σήμερα διακυβεύεται ο νικητής του 4ο Super Cup στην  Ρόδο. Τον τίτλο αυτό  διεκδικούν οι δύο  αιώνιοι αντίπαλοι, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.  . Στο όμορφο ελληνικό νησί οι αιώνιοι, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα διασταυρώσουν  τα ξίφη τους με έπαθλο την πρώτη κούπα της σεζόν (21:00, ΕΡΤ3).

O Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε στον  ημιτελικό κόντρα στον Κολοσσό, αλλά τελικά στο τέλος πήραν το ροζ φύλλο αγώνα. Από την άλλη ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα τον Προμηθέα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε αμέσως μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Super Cup και τόνισε πως περιμένει ένα δύσκολο ματς κόντρα στο τριφύλλι. Από την πλευρά του ο D τόνισε πως η ομάδα του έκανε αρκετά λάθη και έχει πολλά να βελτιώσει και ενόψει του τελικού. Ο Γκουντάιτις τόνισε ότι υπήρχε νευρικότητα, ενώ πρόσθεσε πως ο Παναθηναϊκός χρειαζόμαστε χρόνο αλλά δουλεύουμε σκληρά»

Μοναδική απουσία για τον Παναθηναϊκό είναι ο νεαποκτηθείς Αμερικανός PG Nate Wolters  που  υπέστη θλάση στον λαγονοψοΐτη φαντάζει αρκετά πιθανό να χάσει και την πρεμιέρα της Euroleague απέναντι στην Real Madrid, με τα νεότερα για την κατάστασή του να αναμένονται τις επόμενες ώρες.

Ο Ολυμπιακός κατεβαίνει πλήρης.

 

Στον μικρό τελικό ο Κολοσσός θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα (17:00, ΕΡΤ3).

Το πρόγραμμα

Μικρός τελικός: Προμηθέας-Κολοσσός (17:00-ΕΡΤ3)

Τελικός: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (21:00-ΕΡΤ3)