Ο Κόροιβος με τον Χαρίλαο Τρικούπη ήρθαν αντιμέτωποι σε νέα φιλική αναμέτρηση στην Αμαλιάδα έπειτα από αυτήν της Τετάρτης, στην οποία οι Αιτωλοακαρνάνες επιβλήθηκαν στην έδρα τους με 71-69. Βέβαια η χθεσινή αναμέτρηση δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς διακόπηκε 10” πριν την λήξη της τρίτης περιόδου με το σκορ στο 74-67. Σύμφωνα με την ενημέρωση των Μεσολογγιτών η αιτία αυτής της οριστικής διακοπής ήταν η λεκτική επίθεση που δέχτηκε η πρόεδρος της ομάδας από μέλος του σταφ των αντιπάλων.

Τέλος όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση παρόμοια περιστατικά έχουν λάβει χώρα κι άλλες φορές στον εν λόγω γήπεδο, ενώ επόμενη φιλική αναμέτρηση του Χαριλάου Τρικούπη είναι απέναντι στην Δόξα Λευκάδας την Τετάρτη (28/9) στις 17:15.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Μεσολογγίου:

Το σημερινό φιλικό κόντρα στο Κόροιβο Αμαλιάδας διακόπηκε 10″ πριν τη λήξη της 3ης περιόδου και με το σκορ στο 74-67 ύστερα από έντονη λεκτική επίθεση μέλους του σταφ των γηπεδούχων προς τη πρόεδρο μας που ήταν και αρχηγός αποστολής. Ύστερα από αυτό το γεγονός δεν ήταν δυνατό να συνεχιστεί το εν λόγω “φιλικό”. Δυστυχώς για ακόμη μια χρονιά αντιμετωπίζουμε στο ίδιο γήπεδο τις ίδιες λυπηρές καταστάσεις και συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στο άθλημα που υπηρετούμε.
Το επόμενο φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας τη Τετάρτη 28/4 κόντρα στη Δόξα Λευκάδας στο Δακ Μεσολογγίου στις 17:15.