Οι ανανεώσεις ολοκληρώθηκαν με την… κολώνα της ομάδας στην Αναγέννηση! Η ομάδα της Καρδίτσας ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης (31/8) την ανανέωση και του Κώστα Καλλιάρα, του βασικού της σέντερ και πρώτου σκόρερ την προηγούμενη χρονιά.

Ο Καλλιάρας (1984, 2.06) ήταν την προηγούμενη χρονιά ένας από τους γηραιότερους… rookies στη Β’ Εθνική, αλλά και ένας από τους 2-3 καλύτερους σέντερ στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής, έχοντας απολογισμό 347 πόντους σε 22 αγώνες (15,8 κατά μέσο όρο).

Ο 38χρονος σέντερ είναι ένας από τους επτά παίκτες που παρέμειναν στην Αναγέννηση από την περσινή ομάδα, μαζί με τους Κώστα Γεωργαντζά, Γιώργο Ψυχογυιό, Δημήτρη Πανταζή, Νίκο Παπαστολόπουλο, Νίκο Κακκαβά και Γιάννη Σαββόγλου.

Πέρα από τις επτά ανανεώσεις, ο Βασίλης Κρομμύδας πρόσθεσε στο ρόστερ της ομάδας του τους Γιώργο Ζώρζο (από τον Αίολο-Γόμφους), Γιώργο Τσιώτα (από την Αναγέννηση Λαμίας), Νάσο Κακαβούλα (από τον Πολυνίκη), τον Δημήτρη Λαφτσίδη (από τον ΓΑΣ Γαργαλιάνων) και τον Δημήτρη Μαντίκο (από τους Δρομείς Τρίπολης).

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης:

«Δεν είναι απλά ο center – κολώνα της ομάδας μας. Ο πολυτιμότερος παίκτης και Αρχηγός της ομάδας. Είναι ο «δικός» μας #Κώστας_Καλλιάρας που με την απόκτηση του η ομάδα κατάφερε αρκετά όλα αυτά τα χρόνια και άλλαξε επίπεδο.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ο Κώστας Καλλιάρας θα φοράει τα κιτρινόμαυρα… τα χρώματα της αγαπημένης του Ομάδας.

Αν δεν ήταν ο βασικός μας center, θα βρισκόταν στην κερκίδα να τραγουδά για την ομάδα καθώς είναι φανατικός φίλαθλος της #Ιστορικής_Κυρίας.

Κώστα, Υγεία και ευχή να εκπληρώσουμε αυτή τη χρονιά τους στόχους της ομάδας».