Έντονα είναι τα παράπονα από πλευράς ΑΟ Δάφνης για στον απόηχο του μεγάλου ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β Εθνικής με τον ΑΠΑΣ Νάξου, το οποίο ολοκληρώθηκε με μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη των φιλοξενούμενων.

Για την ακρίβεια, οι της Δάφνης τονίζουν πως κατά τη διάρκεια του εν λόγω αγώνα, που επέφερε στο τέλος του και την μοναδική μέχρι σήμερα ήττα μετά την περσινή της άνοδο – επιστροφή από τον κόσμο της Γ Εθνικής, έλαβαν χώρα πάρα πολλά λάθη από την διαιτητική ομάδα της αναμέτρησης -την ίδια στιγμή που αναφέρουν πως η απειρία των εν λόγω διαιτητών ήταν διάχυτη στο ντέρμπι του Νότου.

Ταυτόχρονα, στους ανθρώπους της Δάφνης δεν προκάλεσε καμία θετική εντύπωση η απόφαση του προπονητή του ΑΠΑΣ, του Κώστα Ρουμελιώτη, στα τελευταία 20 δευτερόλεπτα και με το ματς να έχει κριθεί πλέον να καλέσει τάιμ άουτ, την οποία και χαρακτήρισαν ως “μεγάλο unfair”.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως ο Γιάννης Τζιβελέκας, ένας από τους καλύτερους παίκτες της φετινής Β Εθνικής, χτύπησε πολύ σοβαρά στις απαρχές της αναμέτρησης στο κεφάλι του με αποτέλεσμα να χρειαστεί 7 ράμματα πάνω από το μάτι του. Ωστόσο, έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε 30 ολόκληρα λεπτά κόντρα στους νησιώτες.