Τον δικό της επίλογο στη φετινή της πορεία στον Βορρά της Β Εθνικής έκανε το βράδυ του Σαββάτου (6/5) η γενική αρχή της Γέφυρας, η οποία μετά την ήττα – αποκλεισμό από την Δόξα Λευκάδας θέλησε να μοιράσει τα δικά της “συγχαρητήρια” τόσο στον εν λόγω αντίπαλό της όσο και στους δικούς της πρωταγωνιστές μετά από μια καταπληκτική χρονιά σε κανονική διάρκεια και Playoffs.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας σήμερα το απόγευμα σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο Γέφυρας και ηττήθηκε από την ομάδα της ΔΟΞΑΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ  με 70-81.

Δεν έχουμε λόγια πραγματικά πάρα την κούραση όλων μας να συγχαρούμε  τα παλικάρια μας που πάλεψαν όλη την χρονιά  πετυχαίνοντας μια τεράστια αγωνιστική υπερβαση παίζοντας τον τελικό ανόδου με την ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.Σήμερα για ακόμα ενα παιχνίδι έδωσαν πάλι τον καλύτερο τους εαυτό  βρέθηκαν όμως  αντιμέτωποι σε μια πολύ καλά διαβασμένη ομάδα που βρήκε περισσότερες λύσεις και στο τέλος κέρδισε δίκαια!

Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όλων τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο σε μια γιορτή πραγματικά όπως και σε  όλη την χρονιά που ήταν πάντα κοντά μας.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας  που βρίσκονται πάντα  δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια φτιάχνοντας μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και ανταπόδοσης.

Τέλος θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα της ΔΟΞΑΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ Doxa Lefkadas B.C. για την κατάκτηση της ανόδου για την ELITE LEAGUE όπως και τους διαιτητές της αναμέτρησης για την δίκαιη στάση τους και συμπεριφορά τους.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι

ΖΗΤΩ ΤΟ ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ