Έπειτα από μια φοβερή σεζόν μόλις στα 19 του χρόνια στα του 1ου ομίλου της περσινής Β Εθνικής, εκεί όπου αγγίζοντας το φράγμα των 270 πόντων θα ήταν ένας από τους άμεσους πρωταγωνιστές της ομάδας του στο δρόμο για την παρουσία τους στα Playoffs στην παρθενική τους συμμετοχή στον κόσμο της τρίτης τη τάξει εθνικής λίγκας, ο Στέλιος Χατζόπουλος συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε και στο φετινό μαραθώνιο.

Φέτος λοιπόν, ο 20χρονος πλέον γκαρντ (1.92 ύψος) φαίνεται να πατάει ακόμα καλύτερα στα πόδια του στα παρκέ των εθνικών κατηγοριών.
Για την ακρίβεια, μετά και το πέρας της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της λίγκας, στο πλαίσιο της οποίας μέτρησε 14 πόντους στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Βίκο Ιωαννίνων παίζοντας καθοριστικό ρόλο σε άλλη μια νίκη του συλλόγου της αχαϊκής πρωτεύουσας, ο Χατζόπουλος γράφει ήδη 87 πόντους συνολικά αλλά και 14.5 πόντους κατά μέσο όρο σε έναν δύσκολο όμιλο όπου εκτός από πολλές καλές ομάδες έχει και αρκετά ταξίδια σε περιοχές όπως τα Γρεβενά, η Αθήνα, ο Βόλος, τα Τρίκαλα, η Κεφαλλονιά και η Λιβαδειά.

Η αρμάδα του κόουτς Παπαδημητρίου είναι μια από τις καλύτερες στο φετινό πρωτάθλημα της Β Εθνικής. Και για αυτό καθοριστικό ρόλο παίζουν οι πάρα πολύ ικανές μονάδες που διαθέτει σε όλα τα επίπεδα. Ενδεικτικό είναι μάλιστα το γεγονός πως μέχρι και την περασμένη στροφή υπήρχαν στο ρόστερ τέσσερις διαφορετικοί παίκτες με μέσο όρο στο σκοράρισμα μεγαλύτερο των 10 πόντων (Στέλιος Χατζόπουλος, Βασίλης Νιφόρας, Γιάννης Θανόπουλος, Φώτης Παπαφωτίου). Ωστόσο, ο μικρός έχει μπει με φόρα στη σεζόν και οδηγεί μέχρι στιγμής τον Αίολο στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου του.