Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος κερδίζοντας τον Ηρακλή 83-73 στο πρώτο χρονικά παιχνίδι για το Final Four Κυπέλλου , παίρνοντας την  πρόκριση για τον τελικό τουUNICEF Trophy το Σάββατο 17/12 στις 15.00 στο ΟΑΚΑ.

Δείτε τι δήλωσαν οι προπονητές των δύο ομάδων Περικλής Ταυρόπουλος και Γιάννης Ντάγιος, αλλά και o παίκτης του Πανιωνίου  ο Γιάννης Σαχπατζίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Περικλή Ταυρόπουλου προπονητή του Πανιωνίου:

«Είναι ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αποφασίσαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο να παίξουμε ζώνη, αλλά δεν βοηθάει αυτό αν τα παιδιά δεν βγάλουν την ψυχή τους για να το εφαρμόσουν. Οι παίκτες μου έδειξαν πιο ξεκούραστοι στο τέλος και στις λεπτομέρειες κουράστηκαν οι παίκτες του Ηρακλή. Ήμασταν εμείς οι τυχεροί στο τέλος. Και να χάναμε κανείς δεν θα ήταν αδικημένος»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη του Πανιωνίου Γιάννη Σαχπατζίδη:

«Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο απόλαυσαν ένα ωραίο παιχνίδι Σαν ομάδα ξεκινήσαμε νωθρά, δεν το παρατήσαμε το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα, δηλαδή να τρέχουμε καλά το γήπεδο. Στην αρχή δεν σουτάραμε καλά αλλά ο κόουτς μας έδωσε το ελεύθερο να συνεχίσουμε, ενώ πήραμε και τα ριμπάουντ στο δεύτερο ημίχρονο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ηρακλή Γιάννη Ντάγιου:

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έκαναν πολλή μεγάλη προσπάθεια. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο».