Η πολύ εύκολη νίκη της Εθνικής ομάδας των Γυναικών επί της Εσθονίας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος δεν έκρυβε μονάχα χαμόγελα, με την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου να αποχωρεί από την αναμέτρηση ούσα τραυματισμένη λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους.

Μάλιστα, η άσος του Ολυμπιακού χρειάστηκε να κάνει και δύο ράμματα στο κεφάλι και πλέον φαίνεται πως έχει ξεπεράσει ήδη το μεγαλύτερο όγκο του χτυπήματος που υπέστη στον αγώνα της Ρόδου.

Για την ιστορία, πριν τραυματιστεί και μεταβεί στα αποδυτήρια η ικανή γκαρντ είχε προλάβει να μετρήσει 11 πόντους, 1 ριμπάουντ και 3 ασίστ κόντρα στο συγκρότημα της Εσθονίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Τραυματίστηκε ελαφρά λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα της Εθνικής Γυναικών με την Εσθονία η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου.

Η διεθνής παίκτρια σε μια προσπάθεια της χτύπησε στο κεφάλι και αποχώρησε άμεσα για τα αποδυτήρια όπου της έγιναν δύο ράμματα. Μετά από λίγο επέστρεψε και μάλιστα έκανε προθέρμανση για το δεύτερο ημίχρονο με την κατάστασή της να μην εμπνέει ανησυχία».