Λαβωμένος στο σημείο του φρυδιού βγήκε ο Brook Lopez από τον καβγά του με τον Trey Lyles στο φινάλε του αγώνα που έδωσαν οι Bucks στο Sacramento.

Μετά την σύρραξη με τον Trey Lyles ο Brook Lopez αποκόμισε μια πληγή στο φρύδι, και χρειάστηκε την περιποίηση του ιατρικού επιτελείου.

Μάλιστα τις δηλώσεις στους δημοσιογράφους ο σέντερ του Μιλγουόκι τις έκανε με τσιρότο στο σημείο του τραύματος, εξηγώντας με ειλικρίνεια πως δεν θ’ άφηνε ποτέ μια τέτοια πρόκληση, απ’ οποιονδήποτε, αναπάντητη. Κάτι που σημαίνει ότι το ίδιο θα έπραττε σε κάθε άλλη περίπτωση και δεν επρόκειτο για μια αντίδραση της στιγμής πάνω στον εκνευρισμό του.

Το παιχνίδι ήταν τελειωμένο, ο Γιάννης ντρίμπλαρε με την μπάλα περιμένοντας τη λήξη. Δεν ξέρω τι έκανε αυτός ο τύπος προκαλώντας τον Γιάννη, κάνοντας τόσα πολλά. Όπως είπα πριν, το παιχνίδι είχε ήδη τελειώσει. Ήθελα απλώς να πάω εκεί και να προστατεύσω τον φίλο μου“, δικαιολογήθηκε ο βετεράνος σέντερ, τον οποίο υπερασπίστηκε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη δική του συνέντευξη μετά τη σημαντική νίκη των Ελαφιών στο Σακραμέντο.

Δείτε το video.