Οι πάρα πολλοί τραυματισμοί στα φετινά Playoffs συνεχίζονται κατά ριπάς στο ΝΒΑ καθότι μετά τους εν μέρει σοβαρούς εφόσον απουσίασαν από αρκετά παιχνίδια των εκάστοτε ομάδων τους ατυχιών των σούπερ σταρ Γιάννη Αντετοκούνμπο και Joel Embiid αλλά και των Tyler Herro – Victor Oladipo των Miami Heat που θα χάσουν τη φετινή σεζόν οριστικά.

Τα καινούρια… θύματα στην εν λόγω λίστα δεν είναι φυσικά άλλα από τους Chris Paul και Jimmy Butler, που συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται τον τελευταίο καιρό.

Ο μεν CP3 μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε στα γεννητικά όργανα εν μέσω της 3ης περιόδου στο χθεσινό (2/5) ντέρμπι των Phoenix Suns με τους Denver Nuggets αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγώνα, με την κατάστασή τους πάντως να μην φαντάζει τόσο κρίσιμη εν όψει της μεταφοράς της σειράς από το Colorado στην Arizona για τα Game 3 και 4.

Την ίδια στιγμή, αγώνα δρόμου κάνει για να προλάβει το Game 2 της σειράς με τους New York Knicks και ο Jimmy Butler, με τον ηγέτη των Miami Heat, ο οποίος θυμίζουμε πως είχε χτυπήσει άσχημα τον δεξί του αστράγαλο στο πρώτο παιχνίδι στη Μέκκα του μπάσκετ λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης. Η κατάστασή του μάλιστα δεν έχει παρουσιάσει ιδιαίτερα θετικά σημάδια και όλα αναμένεται να κριθούν εντός των επόμενων ωρών πριν και το νέο μεταξύ τους ντέρμπι στις 02.30 ώρα Ελλάδας.