Μπορεί το δραματικό φινάλε στο έτερο ματς της χθεσινής (27/4) βραδιάς στα Playoffs της EuroLeague μεταξύ των Real Madrid και Partizan στην Ισπανία να ήταν αυτό που έκλεψε την παράσταση της… παράνοιας, αλλά η αλήθεια είναι πως ιδανικό τέλος δεν είχαμε ούτε στο Πριγκιπάτο και την αναμέτρηση της Monaco με την Maccabi Tel Aviv.

Θύτης στην εν λόγω περίπτωση δεν ήταν άλλος από τον άλλοτε άσο του Ολυμπιακού, τον Wade Baldwin, που κατά τη διάρκεια των τελευταίων λεπτών της 4ης και καθοριστικότερης όλων 4ης περιόδου δεν βρήκε σωστό ένα σφύριγμα των διαιτητών τους οποίους και θέλησε να υπονομεύσει κάνοντας την γνωστή κίνηση με τα χέρια που υπονοεί πως έχουν χρηματιστεί.

Κάτι τέτοιο προφανώς δεν πέρασε ούτε απαρατήρητο ούτε ατιμώρητο, με τους άρχοντες της αναμέτρησης να παίρνουν την απόφαση να αποβάλλουν τον άσο της ομάδας του Ισραήλ στο 37′ και με το σκορ καρφωμένο στο 79-70 υπέρ των Μονεγάσκων.

Μέχρι τότε, ο Baldwin είχε προλάβει να ξεχωρίσει όντας ο πρώτος σκόρερ της Maccabi με 17 πόντους, ενώ γέμισε τη στατιστική του υπηρεσία με ακόμα 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

 

 

https://twitter.com/skweektv/status/1651680658039926784?s=19