Ομάδα χωρίς όραμα, στήριξη σε τι πλέον;

Περίμενα για να είμαι ειλικρινής μια αντίδραση του ΠΑΟ στο Μόναχο με την λογική του πληγωμένου εγωισμού μετά τον διασυρμό από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ αλλά και την στήριξη του ιδιοκτήτη Δ. Γιαννακόπουλου. Τελικώς δεν είδαμε τίποτα απολύτως και το λογικό ερώτημα πλέον είναι ένα. Στήριξη σε τι; 

Δεν κάνει ο Ράντονιτς, τελεία. Ο άνθρωπος απέτυχε μαζί και με τον Πεδουλάκη που ήδη δεν συνεχίζει στην θέση του, στον σχεδιασμό. Απέτυχε και στην πορεία στο καμουφλάρισμα γιατί ρόστερ δεν έχει κακό, ούτε και καλό. Όχι όμως για αυτή την εικόνα και να είναι προτελευταίος πάλι και να τρώει ουσιαστικά μια 20αρα στην ουραγό, αλλά όχι κακή, Μπάγερν.

“Αυτό δεν είναι Παναθηναϊκός” φώναζαν οι φίλοι της ομάδας στο Μόναχο και τα είπαν όλα. Περιμέναμε αντίδραση και δεν είδαμε τίποτα. Έναν περίπατο της Μπάγερν που κέρδισε με κάτω τα χέρια τον ΠΑΟ που παρέπαιε χωρίς αρχή και τέλος. Και όταν ο Μπέικον δεν είναι καλά δεν περνά τους 60π.. Ο Αμερικανός ήταν κάκιστος με 1/10σ και ο ΠΑΟ δεν πέρναγε τους 50π. Έβαλε 18 όταν όλα είχαν κριθει στο τέλος.

Χωρίς Ελληνικό κορμό δεν υπάρχει εγώ και αντίδραση. Όταν ο ΠΑΟ τρώει 50π στην Γερμανία από Άλμπα και Μπάγερν θέλετε συνέχεια; Ακόμα και έτσι όμως δεν βλέπω όραμα γιατί δεν έχει κακό ρόστερ για να μην είναι σε αυτές τις θέσεις. Δεν βλέπω κάτι. Βλέπω αντιθέτως έναν Ράντονιτς που δεν ξέρει που βρίσκεται και δεν είναι τυχαίο ότι στην μοναδική του εξόρμηση πριν τον ΠΑΟ εκτός της πατρίδας του, στην Μπάγερν, απέτυχε.

Ο Παναθηναϊκός ήταν αποκαρδιωτικός και είχε χάσει 6 βολές στο ημίχρονο, είχε τον Μπέικον σχεδόν άποντο (πρώτοι πόντοι στο 15′), σκοράρισε πρώτη φορά από το τρίποντο στο 14′ και είχε 2/12 στο α’ μέρος. Αν και έκανε μόλις 4 λάθη και πήρε 10 επιθετικά ριμπάουντ (!), με τέτοια ποσοστά λογικά έχανε με 15π!

Όταν ο Γκουντάιτις παίζει σε ταχύτητα βετεράνου ο άνθρωπος, όταν ο Ράντονιτς στέλνει τον Παπαγιάννη με 2.20μ σε χετζ άουτ και αλλαγές στην άμυνα, να μαρκάρει στο τρίποντο τι να λέμε; Εδώ ο Γκάφει πήρε ριμπάουντ και έκανε καλάθι από την μια πλευρά στην άλλη χωρίς αντίπαλο, χωρίς καν να βρει άμυνα! Εικόνα ομάδας χωρίς αρχή και τέλος. Ενώ έχει υλικό.

Ένα πεντάλεπτο έπαιξε άμυνα χώρου, δέχθηκε 2π σε 5 ‘αλλά δε σκοράρισε και δεν άλλαξε τίποτα. Και για τον Λι τα έχουμε πει. Παλικαράκι και ωραίος,αλλά παγκίτης το παλικάρι. Όχι ότι φταίει αυτός. Απλά το λέω για το 2/9.

Τέλος πάντων, απλά πράματα, τα έχουμε πει πολλές φορές.