Η περσινή πλέον άνοδος από τον κόσμο του Νότου της Γ’ Εθνικής ως αήττητη σ’ αυτόν της Β’ φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή για τον ΑΟ Μυκόνου, ο οποίος «έκλεισε» τη «βόμβα» Διαμαντάκου εν όψει της νέας σεζόν!

Σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, ο Γιώργος Διαμαντάκος πρέπει να θεωρείται οριστικά η επόμενη μεταγραφή των Κυκλαδιτών, με τον Γιάννη Τζήμα να είχε δηλώσει την αρέσκειά του στο πακέτο που προσφέρει ο ικανός «ψηλός» ήδη από τα τέλη Ιουλίου.

Μιλάμε για έναν από τους καλύτερους «ψηλούς» της ηλικίας του στη χώρα με παραστάσεις τόσο από τις εθνικές κατηγορίες όσο και από τη Basket League, εκεί όπου μέτρησε πέρυσι 5 πόντους και 3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με τα χρώματα του Απόλλωνα Πατρών.
Μάλιστα, ο Διαμαντάκος ήταν αυτός που αποτέλεσε τον κύριο αγωνιστικό μηχανισμό τη χρονιά ανόδου των Αχαιών από το επίπεδο της Α2 Ανδρών στη Basket League, όταν και μέτρησε 13 πόντους και 8 ριμπάουντ στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Πλέον, η Μύκονος θα είναι το επόμενο «σπίτι» του, με τις φιλοδοξίες ανόδου στη Β’ Εθνική να είναι κάτι παραπάνω από φανερές για τον νησιωτικό οργανισμό.