Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017
Καλαμπάκος: "Μας εγκατέλειψαν οι δυνάμεις μας"
Σάββατο, 18 Μάρτιος 2017 20:50 | Μάριος Μπούλης
Καλαμπάκος: \

Στην έλλειψη ενέργειας παρά την καλή εικόνα του Κόροιβου για 27 περίπου λεπτά στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ ο Ντίνος Καλαμπάκος.

Ο Κόροιβος δεν τα κατάφερε κόντρα στην ΑΕΚ για την 22η αγωνιστική της Basket League και γνώρισε βαριά ήττα με 69-83. Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας, Ντίνος Καλαμπάκος στάθηκε τόσο στην εικόνα του αγώνα όσο και στο ρόστερ του Κόροιβου, βάζοντας ο ίδιος "πλάτη" στους παίκτες του.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Σε ότι αφορά εμάς, η εμφάνιση αυτή μας αφήνει μία πικρία για την έκταση της διαφοράς, γιατί για 27 λεπτά ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και η διαφορά μας αδικεί. Στη συνέχεια μας εγκατέλειψαν οι δυνάμεις μας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί και καλά διαβασμένοι και κάναμε λίγα λάθη σε συνδυασμό και με τον όγκο των παιδιών της ΑΕΚ. Παλέψαμε σκληρά και γερά. Αλλά ήταν σημαντική η εξάντληση στα τελευταία 12 λεπτά. Παλέψαμε αλλά δυστυχώς προδοθήκαμε από τις δυνάμεις μας.
 
Η ζωή βέβαια συνεχίζεται, αλλά έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια. Εμείς είμαστε καταδικασμένοι σε κάθε παιχνίδι να προσπαθούμε να πάρουμε τις όποιες πιθανότητες για να κάνουμε τη νίκη. Όσο δεν κάνουμε τις δύο νίκες θα κυνηγάμε το όνειρο.
 
Και για να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν έχει να κάνει με το ρόστερ. Μπορεί να έχουμε μία φθηνή ομάδα, αλλά όχι κακή. Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά και πρέπει να λήξει αυτή η ιστορία με το "μικρό ρόστερ". Με τα χρήματα που ξοδεύουμε είναι μια χαρά και δεν πρέπει να αδικούμε τις προσπάθειες των παιδιών, γιατί έχουν κάνει πολλά γι’ αυτή την ομάδα και μην ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα έχει κάνει επτά νίκες.
 
Σε ότι αφορά το Μιλουτίνοσβιτς, είναι απαραίτητος και μεγάλο εργαλείο για την ομάδα, αλλά εδώ και δέκα ημέρες είχε τραυματιστεί και επειδή έρχονται σημαντικότερα παιχνίδια, αν και έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, θεωρήσαμε ότι έπρεπε να τον προφυλάξουμε σήμερα». 
 
Από πλευράς παικτών, ο Γιάννης Σαχπατζίδης τόνισε: «Καταρχήν συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Εμείς σήμερα παρουσιάσαμε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ανταγωνιστικοί στο δεύτερο όμως όχι. Η ΑΕΚ είχε γεμάτο ρόστερ και δυστυχώς ήρθε η ήττα για εμάς. Τώρα, πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε όσο πιο σκληρά γίνεται από εδώ και πέρα». 

 
Διαφήμιση

Betarades

Μας έκαναν like